Yoğun Bakımda Şüpheli Durumlar Ve Yanıltıcı Bilgiler

23 Ekim 2024 05:09

Bu adam, 2023 Temmuz ayında 22 günlük bebeğimi bizi çok güzel ikna ederek yoğun bakıma aldırdı. Medilife Beylikdüzü Hastanesindeydik ancak yer olmadığı için Avcılar Hospital'a yönlendirdi. Telefon konuşmasında bir yabancı bir Türk var diyordu, ambulans çağırdı ve gittik, yatışımız sağlandı. 15 gün kaldı bebeğim, teslim ettiğimde sadece öksürük vardı ama yenidoğan olduğu için zatürreye çevirebilir, bebek dayanamaz demişti Ş**** K*****. Bebeğimi aldığımda vücudunda kocaman, öncesinde hiç olmayan bir leke olduğunu gördüm. Sorduğumda doğum lekesi dendi ama öncesinde yoktu, kim bilir ne uyguladılar yavruma. Ayrıca sonrasında Ş**** K*****, Avcılar Hospital'de göreve başlamış, onu gördüm. Şimdi hepsi kapatılınca M****Hastanesi'nde göreve başlamış ve özgeçmişinde ne Medilife ne de A*** yazmıyor. Göz göre göre çocukları ölüme sevk eden bu adamı nasıl bünyelerinde barındırırlar, nasıl pişmanım anlatamam.

23 Ekim 2024 04:48

Bu adam 2023 Temmuz'da 22 günlük bebeğimi bizi çok güzel ikna ederek yoğun bakıma aldırdı. Medilife Beylikdüzü Hastanesi'ndeydik ancak yer olmadığı için Avcılar Hospital'a yönlendirdi. Telefon konuşmasında bir yabancı, bir Türk var diyordu. Ambulans çağırdı ve gittik, yatışımız sağlandı. 15 gün kaldı bebeğim, teslim ettiğimde sadece öksürük vardı ama yenidoğan olduğu için zatürreye çevirebilir, bebek dayanamaz demişti Ş**** K*****. Bebeğimi aldığımda vücudunda kocaman, öncesinde hiç olmayan bir leke olduğunu gördüm. Sorduğumda doğum lekesi dendi ama öncesinde yoktu. Kim bilir ne uyguladılar yavruma. Ayrıca sonrasında Ş**** K***** Avcılar Hospital'de göreve başlamış, onu gördüm. Şimdi hepsi kapatılınca Medical Park Florya Hastanesi'nde göreve başlamış ve özgeçmişinde ne Medilife ne de Avcılar Hospital yazmıyor. Göz göre çocukları ölüme sevk eden bu adamı nasıl bünyelerinde barındırırlar. Asla nasıl pişmanım anlatamam.

profile profile profile

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Mega Yenidoğan Yoğun Bakımı Bebeğimi Öldürdü

10 Eylül 2024 17:26
Medipol Sağlık Grubu Medipol Mega Yenidoğan Yoğun Bakımı Bebeğimi Öldürdü
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Yoğun Bakımda Bilgi Eksikliği Ve İletişim Sorunları

20 Ekim 2024 16:37
Yenidoğan Yoğun Bakımda Bilgi Eksikliği Ve İletişim Sorunları

Doktorun İlgisizliği Ve İletişim Sorunları

07 Mart 2025 06:45
Emine sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 14:26
Medipol Sağlık Grubu Hastanenin Yetersizliği Doktorların İletişimsizliği