Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Medicana Hastanesi Utanmazlığı

05 Temmuz 2023 17:00

Sivas Medicana hastanesinde 27.06.2023 tarihinde sezaryen ameliyat oldum. Ameliyata girmeden sorunlar başladı. Beni ameliyathaneye indirdiklerinde hangi ameliyathaneye gireceklerine karar vermediler. Yanımda teknik ekip kavga edip sedyeyi çekiştirdiler. Damar yolu dahi açılamadı, iki kere kolumdan denendi olmadı. Serum verince acıyor dedim, elimden damar yolu açıldı. Sonrasında epidural yapan anestezi doktoru geç geldi ve anestezim tutmadı. Beni diri diri kestiler ve bağırdığımda genel anestezi uyguladıklarını söylediler. Tüm ameliyatı hissettim ve çıkınca doktor, evet çok konforlu olmadı, epidural tutmadı dedi. Hastane sorunu bununla da bitmedi, çocuğundan kan aldılar, sarılık diye. Sonrasında kan dondu, işlenemiyor dendi ve yeniden kan vermemiz istendi. Vermek istemeyince 5 dakika sonra sonuç çıktı diye getirdiler. Ücret konusunda da 13 milyar para verdik. Sadece 4 milyarı sezaryen, gerisi uydurma vip hizmet adı altında bizim paramızı haksız yere aldılar. Bir tane şerbet verdiler, ikram adı altında. 250 ml bile yok, 1500 TL sözde karşılama hizmeti almışım, 1500 TL kapıdan hoşgeldiniz demek karşılama hizmeti olmuş. Kaldığımız odada kırık dökük içindeydi. Söylediğimizde teknik ekiple alakalı dediler. Bizi azarlar gibi konuştular, kısacası hem diri diri kesildim hem de sorunlar hiç bitmedi. Hastane değil, bildiğin kasap. Bir de şikayet ettiğimde utanmadan özür dilemeden, herhangi bir küsur yok, vip hizmet aldınız dediler. Dilerim Allah'tan Medicana yöneticileri ve bu para üzerinden kim kazanç elde ettiyse, ameliyat masasında kendileri ve yakınları da masada kalsın. Sivas'ta tek özel hastane diye gittik, paramızla olduk. Siz olun, burayı asla giymeyin.

05 Temmuz 2023 17:09 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 10:24

23 Eylül 2024 15:18
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sivas Köy Sağlık Ocağı

22 Haziran 2024 20:38