Medicana Hospitals Sencard Acıbadem Şikayet

06 Aralık 2023 19:02

İzmir Medicana Hastanesi'nde Dermatoloji bölümünde 26.10.2023 tarihinde tırnağımdaki mantar şikayetiyle muayene oldum. Sigortadan onay geldiği için herhangi bir ücret ödemeden muayenemi tamamladım. Aradan on gün geçtikten sonra tırnağımla ilgili bir soru sormak üzere doktordan randevu aldım ve hastaneye gittim. Sorumu sorduktan sonra vezneye ulaştığımda, sigorta şirketinin provizyon onayı vermediği ve benden ücret talep edildiği belirtildi. On gün önce aynı doktora muayene olduğumu ve o zaman herhangi bir ücret talep edilmediğini dile getirdim. Veznedeki yetkili, durumun kendileriyle ilgili olmadığını ve sigorta şirketiyle iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Sigorta şirketiyle defalarca saatlerce görüştüm ve mantar hastalığının önceden mevcut olduğu gerekçesiyle kapsam dışı olduğunu öğrendim. Önceki muayenemin neden onaylandığını sorduğumda ise bana 'sistemsel bir hata' olduğu yönünde yanıt verildi. Bu durum karşısında çok mağdur oldum ve işletmecilik anlayışlarından dolayı hayal kırıklığına uğradım.

08 Aralık 2023 08:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yasine
09 Ağustos 2023 02:38
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Muayene Ücreti Ve Bilgilendirme Eksikliği

Seda
13 Aralık 2024 10:53

Doktorun İlgisizliği Ve Randevu Gecikmesi Hayal Kırıklığı Yarattı

Zeynep
07 Ağustos 16:29
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tanı Tarihi Ve Sigorta Kapsamı Sorunu

Eda
30 Ocak 20:59
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Doktor Hatası Ve Hastane İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

Engin