Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Acil Durumda Stent Operasyonu Ve Sigorta Reddiyle Yaşanan Mağduriyet

08 Şubat 2024 12:42

20 Ocak Cumartesi akşamı sırt ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle Bursa Medicana Hastanesi'nin acil servisine gittim. Muayene ve tetkikler sonucunda o an kalp krizi geçirmeye başladığımı söylediler. Akabinde anjiyo yapıldı ve acilen stent takılması gerektiğini söylediler. Operasyon yapıldı ve 1 adet stent takıldı. 2 gün yoğun bakımda kaldım. 22 Ocak Pazartesi günü odaya çıkardılar. 23 Ocak Salı günü de taburcu oldum. İlgili evrakların tamamı ektedir.

Anadolu Sigorta tss ile acilden giriş yapmıştım. Acil serviste poliçe onayı alınmadan işlemlerim yapıldı. Eğer masraflar Anadolu Sigorta tarafından karşılamayacaksa devlet hastanesine sevk etmelerini söyledim. Ama karşılar diyerek acilden yoğun bakıma aldılar. Buna rağmen taburcu olacağımız gün Anadolu Sigorta talebimizi reddetti ve 45 bin tl ödemek zorunda kaldık. Hastane önce 55 bin tl masraf çıkardı. Sonra pazarlık yaparak 45 bin tl'ye anlaştık. Sağlık sisteminin durumu bu sayın ilgililer!

Poliçenin red olma sebebi "2019 yılında insüline bağlı olmayan şeker hastası tanısı" konulmuş olması. Ancak epikriz raporlarında şeker ile ilgili hiçbir tespit bulunmamaktadır. Daha önce kalp rahatsızlığı sebebiyle de hiçbir sağlık kaydım bulunmuyor. Kontrol ve teyit edebilirsiniz. Buna rağmen poliçem red oldu.

Hem Medicana Hastanesi'nden hem de Anadolu Sigorta'dan şikayetçiyim. İlgili yasalar çerçevesinde sorumluların tespit edilip cezalandırılması ve mağduriyetimin giderilmesi hususunu bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla,

08 Şubat 2024 13:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
Burcu
12 Şubat 2024 11:50

Öncelikle günaydın buraya yazmış olduğum şikayetim için geri dönüş sağlanmadığını üzülerek bildiririm... Fakat insanlara geri dönmüş yapılmış gibi rol yapmayın bizler... Değiliz yazık ki yazık böyle bir ismi büyük işletmeye ilgililerin bununla ilgilenmesini rica ediyorum tabi ki ilgilenilirse.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Randevu ve İlgi Sorunu Yaşadım

Medicana Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

Büşra
30 Mart 04:57
Medicana Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Hastalarını Mağdur Ediyor

14 Temmuz 2023 12:15