Merve sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesi'nde Zaman Kaybı Ve İlgisizlik

30 Aralık 2024 23:40

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. Ama hastanenin her şeyinin kötü olduğunu düşünüyorum.
1. Aşırı ağır hastayım, tüm eklemlerim ağrıyor, hapşırık ve öksürükle maskeyle gittim Medicana Hastanesi'ne. Aciline saat 10'da giriş yaptım. Acilde 3 çalışan arkadaş 1 iş yapıyordu. Neyse, 10 dakika boş boş bekledik, bir pratisyen olduğunu düşünüyorum. Neyim olduğunu sordu. Boş boş beklemenin ardından beni dahiliyeye yönlendirdi. 2. Acilden çıkmışım, kötüyüm, ayakta duramıyorum, 20 dakika doktora muayene olmayı bekledik. Sanki randevu almışız da bekliyoruz. Neyse, bankodaki çalışanlar bir oraya gidiyor bir buraya, hepsi birbirinden habersiz, 1 işi burada 5 kişi yapıyor ama sorun ne yaptıklarını da bilmemeleri. Neyse, muayene oldum, Doktor F**** Bey'e. Muayene denirse, sırtımı dinledi, boğazıma baktı, müşahedeye gidin serum alın, tahlil bakalım dedi, çıktık. Müşahede kaydı açmaları için yine o bankodaki 5 kişi 1 müşahede kaydı açamadı. 15 dakika müşahede kaydı bekledik. Diyorum ki ayakta duramıyorum, beni müşahedeye yatırın, ne bekliyorsanız bekleyin. Ya uzanacak yer arıyorum bu kadar.
3. Tek güzellik burada, buradan teşekkür ediyorum. Müşahede'de çalışan hemşire ekibine. Hemen geldi. Ateşimi sordu, doktor bakmadı ki, hemen baktı, ateşim yüksek, tansiyonum yüksek, ilgilendi, anlattı. Aydınlattı, tek orada rahat ettim ve memnun kaldım. Sonra tekrar müşahede'den çıktım, doktor ilaç verdi. Çıkış yapacağım, kimlik bekliyorum, yine bekliyoruz, sürekli bekleme, sürekli aksama, sürekli yavaşlık, ilgisizlik, bir şey denilince de surat asma. Ben orada diyorum ki acilden geldim, ayakta duramıyorum, doktor beyi daha çok bekleyeceksek kaydı kapatın. Benim düşüncem belli, doktor tanıyorsanız bu doktor iyi diyorsanız gidin. Ama acil tanımadan doktora gidilecek hastane değil. 3.30 saatim boşuna gitti, eve geldim daha beter oldum. Bu sefer başka özel hastaneye gittim, şimdi tedavim başladı. Daha iyiyim. Boşa giden zaman, boşa giden sigorta hakkı. Yeni açıldığında iyiydi ancak şu anda çok kötü. Benim düşüncem net. Bir daha düşünmüyorum. Doktor beğenip gitmeyeceksem gitmeyeceğim.

31 Aralık 2024 11:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Nur
26 Aralık 2023 12:26
Medicana Hospitals Özel Hastanede Uzun Bekleyiş Ve İlgisiz Personel
Medicana Hospitals Özel Hastanede Uzun Bekleyiş Ve İlgisiz Personel
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül

Deniz
06 Temmuz 2024 02:13
Medicana Hastanesinin Kirliliği Ve Personellerin İlgisizliği
Medicana Hastanesinin Kirliliği Ve Personellerin İlgisizliği
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
29 Aralık 2023 18:53