Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Başarısız Ameliyat Sonrası Artan Ağrılar

15 Kasım 2024 14:03

Öze Medicana İzmir Hastanesi'nde 22.11.2022 tarihinde tanı olmamasına rağmen Op. Dr. O*** A**** Bey tarafından ameliyat oldum. Sol ayak bileğimde oluşan ödem ve ağrı şikayeti nedeniyle gittim. Başarısız bir operasyon sonrası ağrılarım her geçen gün daha da arttı. Kendisine defalarca randevu almama rağmen verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı ve dalga geçer gibi ameliyat sırasında sinirlerde sıkışma olabilir, bir 15 dakikalık operasyonla hallederiz dedi. Fakat kendisine artık güvenmediğim için böyle bir ameliyata izin vermedim. Şu an koşmak, yürümek gibi temel hareketlerin hiçbirisini gerçekleştiremiyorum.
Ve artık sol ayak bileğimi kullanırken çok ağrı çekiyorum.
Doktorunuzu seçerken çok iyi kararlar verin. Arkadaşlar, çok çok iyi araştırın yoksa benim gibi 2 yıldır ağrılardan kurtulamazsınız. Medicanayı şikayet için aradım fakat muhatap bulamadım.
Santraldeki arkadaş da zaten çok ciddiye almıyor.

15 Kasım 2024 16:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
Ferhat
29 Temmuz 01:42

Kurumunuzda geçirdiğim ikinci ameliyat sonrasında yaşadığım sağlık sorunlarını üzülerek paylaşmak istiyorum. Ameliyat sonrası geçen 7 aylık süreçte ciddi ağrılar yaşadım ve kalıcı olduğu düşünülen his kaybı meydana geldi. Yaşam kalitemi ciddi şekilde etkileyen bu durumun, yapılan tıbbi müdahale sonucunda oluşmuş olması beni son derece mağdur etti. Tarafıma süreç hakkında yeterli bilgilendirme yapılmadığı gibi, yaşadığım şikâyetler doğrultusunda tatmin edici bir açıklama veya çözüm de sunulmamıştır. Bu durum hem fiziksel hem de psikolojik olarak yıpranmama neden olmuştur. Konuya ilişkin detaylı bir inceleme yapılmasını ve tarafıma resmi bir açıklama yapılmasını talep ediyorum. Gerekenin yapılmasını ve benzer durumların başka hastaların başına gelmemesi adına sorumluluk alınmasını önemle rica ederim.

Ercan
15 Aralık 2023 12:46
Ender sonuçtan çok memnun

Ender
15 Nisan 2024 16:58
"Epey zaman alsa da son iki gün gösterdiğiniz çaba ve ilgi için teşekkür ederim."

Medicana Hospitals Hastane Doktoru İle İlgili Şikayet

Zuhal