Medical Point İzmir Hastanesi Fiyat Ve Acilde Kimliğime El Konulması

30 Kasım 2023 02:23

Bu gece çarpıntı şikayetiyle hastaneye gittim. Acilde EKG çekildi, sosyal güvencem olmadığı için serum ve tahlil fiyatları yüksek olduğunda serum yaptırmak istemedim. 'Sosyal güvencem yok, istemiyorum' dedim. 'Monitör takibi yapalım, ücretsiz' dediler. Beni odaya götüren erkek personel kimse, 29 Kasım 2023 tarihinde acildeki bu kişiye 'Ücretliyse beni götürme' dedim. 'Yok, ücretsiz' dedi. Yarım saat kadar durdum, 'Taburcusun' dediler. Sadece muayene ve EKG çekildi. İlaçla ilgili bir karışıklık olmuş, ilaç parası almaya kalktılar. Acilde kayıt yapan hanımefendi 'Bu parayı almamız lazım' diyerek ısrar etti. Gece yetkilisi geldi, saçma konuşmalar oldu. Kimliğime el koydular, 1700 TL ödedim. Hem imza aldılar, hem de hemen kimliğimi geri verdiler. Daha önce gözümle gördüm, acilde kavga çıkaran bir hastadan para alınmamıştı. Hastane yetkilisi gelmişti. Bu arada babamı Kardiyoloji'den *** Bey'e, ben de Kadın Doğum'dan ** Bey'e gidiyorum. Aman, acildeki tavırlar çok saçma, yalan dolan. 'Size ücret söylenmiş' diyorlar. Evet, söylendi, ancak kabul etmedim. 'Monitör ücretsiz' diye gittim, serum ücretli olduğunu söyleseler yine yaptırmazdım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Bilgilendirme Eksikliği Ve Zorla Ücret Tahsilatı Mağduriyeti

27 Temmuz 2025 00:51
Yalçın sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 20:24
"Fisun hanım tekrar teşekkürler..."
Elis sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Ulus Mağdur Etti

31 Aralık 2023 10:10

23 Ağustos 2023 14:55

Memorial Ataşehir Hastanesi'nde Yaşadığım Korkunç Deneyim Ve Haksız Ücretlendirme

21 Haziran 2024 15:23
memorial-atasehir-hastanesinde-yasadigim-korkunc-deneyim-ve-haksiz-ucretlendirme-1.pdf