Salih sonuçtan çok memnun

OYAK Anlaşmasına Rağmen İndirimden Faydalanamama Sorunu

22 Aralık 2024 16:34
Salih'in Teşekkür Mesajı
“Nur hanım çok hızlı şekilde dönüş yaptı ve hakkımız olan OYAK indiriminden faydalanacağımızı tarafımıza iletti. Kendisine ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ederiz. Medical Park'a yakışır şekilde bir davranış tebrik ediyorum.”

Medical Park Seyhan Hastanesi'nde eşim için doğum ücreti ödemeye gittik. TSK üyesiyim hastanenin OYAK ile anlaşması var. E**** isimli hiç enerjisi olmayan asık suratlı ödemelerle ilgilenen arkadaş ilk gittiğimizde 14.12.2024 günü ödemeyi şimdi yaparsanız OYAK indiriminiz olduğu için 28.000 TL ödersiniz dedi. Bizde 1 hafta sonra 21.12.2204 tarihinde ödeme yapmak için tekrar geldik. Fakat kendisi bizim kesinleştirdiğimiz i anladı sanırım bu sefer farklı bahaneler üretmeye başladı. Koskoca OYAK anlaşma yapmış fakat faydalanamıyoruz şaka gibi 😁insanlara direk müşteri gözüyle bakılıyor hasta değil. Bu indirimden faydalanamayacağımızı söyledi üstelik doğumun en fazla 1 ay içinde olacağını söylememize rağmen. TSK üyesi olarak anlaşmalı olduğu halde indirimden faydalanamadım. Ben kendisinin bu olayda iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Biz yinede indirimsiz haliyle ödemeyi yaptık fakat OYAK'la iletişime geçip gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

Salih
Salih
25 Aralık 2024 08:49

25 Aralık 2024 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 02:13
Serkan sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 20:19
"Bugün hasta hakları biriminden Nur hanım ve kayıt biriminden Zeynep hanım arayarak ücret iadesi yapılacağı yönünde bilgi verdiler. Hızlı dönüşler için ayrıca Medical Park Seyhan hastanesine ayrıca teşekkür ederiz."
Sena sonuçtan çok memnun

07 Mart 2025 12:21
"Nur Hanıma hızlı dönüş ve çözümü için teşekkür ederim"

Medical Park Hastanesi Kategorileri