Recep sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 17:19

27.06.2023 tarihinde fibula kemik kırığı şikayetimle Ordu ilindeki Medical Park Hastanesi'nde *** isimli ortopedi uzmanı tarafından muayene edildim ve röntgenlerinin incelenmesi sonucu bacağım alçıya alındı ve bu kırığın ameliyat gerektirmediği söylendi. 28.07.2023 tarihinde kontrol amaçlı gittiğim f** Hastanesi tarafından filmler çekildi ve doktorlar gözlerine inanamadı. Bu kırığın acilen ameliyat edilmesi gerektiğini söylediler fakat ben ameliyat olmak istemediğimi, ***’ın telkinlerini ilettim. İstediğin doktora bizim çektiğimiz filmleri göster senin bacağın ameliyatsız düzelmez dediler, ben de filmi birkaç ortopedi uzmanına gönderdiğimde hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyleyince kani oldum. Şu an ameliyattan çıkmış FSM Hastanesinde acılar içinde yatıyorum ve 5 hafta boyunca boşuna alçıyla kaldım. Ordu Medical Park Hastanesi hastanesinden şikayetçiyim ve her mecrada bu şikayetimi dile getireceğim.

Recep
04 Ağustos 2023 17:25

Az önce arandım, telefondaki kız benim hiçbir tıbbi bilgim yok diyor ona da süreci anlatınca. E peki niye aradınız diyorum, şikayetinize istinaden diyor. Var mı bir çözüm yolunuz diyorum, bir şey diyemiyor. Baştan aşağı kurumsallık (! ) doktorun bile yapmadığı hasta bakıcınıza yaptırdığınız yanlış alçıya 1300 lira alırken çok kurumsalsınız. İnşallah sağlığıma kavuşunca maddi ve manevi kaybımı hukuki yollardan arayacağım çünkü karşımda muhatap yok

07 Ağustos 2023 12:50 (Şikayetten 6 gün sonra)
Recep
15 Ağustos 2023 01:11

Sizi detaylı olarak bilgilendirdik diyerek yalan beyanda bulunuyorsunuz çünkü ben şikayetimi anlatmaya çalışınca telefondaki hanımefendi benim tıbbi bir eğitimim veya bilgim yok dedi, niçin aradınız o zaman dedim ona bile cevap veremedi. Görüşmemiz bende kayıt altında

Medical Park Ankara Batıkent Yenidoğan Köprücük Kemiği Kırığı

Ali
26 Haziran 2023 14:31

Öznur
26 Haziran 2023 18:30
Alihaydar sonuçtan hiç memnun değil

Alihaydar
11 Aralık 2024 17:01