Gizem sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Taburcu İşlemleri Ve Vezne

19 Temmuz 2023 09:23
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Aramanız ve çözüm odaklı tutumunuz için teşekkür ederim.”

Perşembe'den pazartesiye kadar hastanede yatış yaptık. Doktorumuz ve ilgili personelden çok memnunuz fakat taburcu işlemleri çok sıkıntılı. Özel sigortamız olduğu için çıkışta ödeme yapmıyoruz ve biri bebek iki çocukla bana aşağı vezneye inmem söyleniyor. Daha önce birkaç kez yattık, odadan çıkış işlemi yapmıştım, neyse 4. kattan 1. katta ki sağlık vezneye indim. 15 kişilik kuyruk vardı, pazartesi en yoğun gün 3 kişilik vezne 1 kişi çalışıyordu, herkes şikayetçi zorla 1 kişi daha geldi. Zor zahmet gelen hanımefendi kimlik istedi. Kimliğin veznede olduğunu bana hiç verilmediğini söyledim. Biz onu acile bıraktık nasıl yani biz yatış halindeyken nasıl acile bırakıyorsunuz? E tüm kimlikleri burada tutmayız, dedi. Yatıştayız, getirebilirlerdi. Ve istense adı soyadı yazıp kaydımızı bulurdu çünkü bana sırayı eriteyim sizle öyle ilgileneyim dedi. Zaten herkes bana sıra verdi. Beklemeyeyim diye. 2 çocukla 1. kattan acile inip kimlik almam istendi ve direkt hasta haklarına şikayete gittim, tabi pek değişen bir şey yok sağ olsun kimliği getirdiler ama 2 çocukla oradan oraya süründüm. Önerim özel sağlık veznesi ve normal vezne ayrılmalı ve en az 2 şer veznesi olmalı ya da kişi sayısı arttırılmalı saatlerce beklememek için insanlar özel hastaneye geliyor. Ve en önemlisi hasta taburcu işlemlerinde odadan çıkmadan yapılmalı çünkü ben ödeme yapmıyorum, maaştan kesiliyor. Sadece evrak imzalıyorum, yatıştaki insanlar mağdur edilmemeli. Kolaylık sağlanmalı. Kimlik kalınca aranmam gerekirken aranmadım. Buna dikkat edilmesi lazım ve yatış yaparken de odaya getirebilirlerdi ya da arasalardı, biz alırdık, o hiç sorun olmazdı, kimliği çıkışta alacağımızı zannettik.

Gizem
22 Temmuz 2023 10:39

Aramanız ve çözüm odaklı tutumunuz için teşekkür ederim.

25 Temmuz 2023 07:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Medical Park Hastanesi Özel Sağlık Sigortası ve SGK Arasında Mağduriyet Yaşadım

Fatih
18 Nisan 16:25

Medical Park Hastanesi 'ta Bilgisiz İnsanlar Sorunlu İşleyiş!

Büşra
27 Temmuz 2023 23:34