Medical Park Hastanesi Yatmadığı Halde Yatış Gösterdikleri Çocuğumun İlaçlarını Alamıyorum!

05 Ağustos 2023 21:40

04.08.2023'te kontrol muayenesine getirdiğim çocuğuma yatış işlemi yapılmış. Ertesi gün eczaneye ilaçlarını almaya gittiğimde öğreniyorum ilaçları alamıyorum. Hastaneyi arıyorum bakın 2 saat, tam 2 saat boyunca işlemi hallettiremiyorum. Bu şikayeti yazarken hala hallolmuş değil. Çağrı merkezinden sözde yetkili b*** diye biriyle görüşüyorum yardım edin diye delirmişim artık benimle dalga geçer gibi talebi iletiyorum diyor. E normal çalışan da onu yapıyordu zaten. Birim taleplere asla bakmıyor dönmüyor işlemi yapmıyor ki. Çocuk iğne olacak ilaç saati geçti diye yırtınıyorum, ventolin hava alması lazım ve hava ilacını acil almam lazım diyorum bana anlıyorum talebi ilettik mesai bitti bilmem ne saçmalıyorlar. En sonunda işlemi hatalı yapan kişi olduğunu düşünüyorum beni arıyor sabah yaptım çıkışı şimdi yine yaptım diyor. Arkadaşım çocuk yatmadı yatmadı. Neden çıkış yapılıyor yatmadı. Bu sırada eczanedeyim eczacı hayır yatıyor görünüyor diyor beni arayan saygısız bana diyor ki anlatamıyorum galiba yatış görünmüyor. E-sistemde görünüyor diyorum bana saf muamelesi yaparak bende de görünmüyor deyip suratıma telefon kapatıyor. Yetkili yok, hatayı düzeltecek adam yok hatayı yapan üslupsuz bir şekilde arıyor. Sonuç; ilaçları alamıyorum! Çocuk ilacını alamıyor! Hastaneye götürüyorum hastane diyor ki orada yatan hasta ben müdahale edemem! 40 derece sıcakta dünya paralar ödeyip kaliteli hizmet alayım diye gittiğim hastanenin hizmet skandalına bakın. Şimdi şikayeti kaldırın diye hangi yüzle hangi yetkili arayacak merak içindeyim. Çocuğum hala yatıyor görünüyor ve ilaçsız. Pendik Medical Park yetkilileri! Yüzünüz tuttuğunda döneceğiniz bu şikayet daha birçok kanala gidecek. Son derece sakin ve anlayışlı başladığım aramaların sonunda delirdiğim ve çaresiz kaldığım için yükselen ses tonum için bir de bu şekilde konuşursan görüşmeyi sonlandırırım tehdidi aldım hadi verin bakalım cezaları personellerinize neyi düzelteceksiniz! Yazıklar olsun!

07 Ağustos 2023 12:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hastanede Yaşanan Tıbbi Etik İhlalleri

16 Nisan 2025 09:15