Medical Park Hastanesi Hasta İlgisizliği ve Memnuniyetsizliği

25 Aralık 2023 12:37

Medical Park hastaneleri olarak hastalara gerekli değer ve önemi vermiyorsunuz. Kurumunuzdan iki kez Dermatoloji ve Kulak Burun Boğaz randevusu talep edildi. 7 - 10 gün sonrasına randevu veriyorsunuz. Zona hastalığına yakalanan 66 yaşındaki babam için aşırı ağrı ve sancı oluştuğundan aciliyeti bulunmaktaydı. Randevu olmaması nedeniyle ilgilenilmedi. Başka bir kurum aynı şartlarda ilgilenerek gerekli ilgi ve desteği sağlamıştır. Hastalık önceden kestirilebilen bir durum olsaydı, randevu sistemi ile süreç yürütülebilirdi. Ancak hasta ilgi, yakınlık ve memnuniyeti artık sağlamıyorsunuz. Çağrı merkezinizden 'Sizi anlıyorum' demekten başka bir cevap alınamıyor. Ağrı çeken bir kişinin neyi anlayabildiklerini çok merak ediyorum!

Çözüm odaklı olmanızı tavsiye ederim. Örneğin, en yakın lokasyondaki hastanemize giderek ilgili danışmanlar ile görüşüp, oluşabilecek boşluklara gelmeyen hastaların yerine alınarak mağduriyetler giderilebilir. Böylece hem kurumunuzun saygınlığı ve memnuniyeti artacak, hem de hastalar için güven ve aidiyet duygusu oluşacaktır. Sizin gibi bir kuruma bu durum hiç yakışmamaktadır. Yıllardır kurumunuzdan ailece hizmet alıyorduk ancak artık bu güveni sizlerden sağlayamıyoruz. Pendik ve Gaziosmanpaşa kurumlarınızda doktor eksikliğiniz mevcut ise, kadronuzu gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

27 Aralık 2023 11:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Arif A. Merhaba, Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza bilgilendirmeler sağlayabilmek için belirttiğiniz numaralardan size ulaşamadık. Konu ile ilgili olarak tarafımıza dönüş yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Burcak sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 08:24

12 Ekim 2024 10:46
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 16:17

09 Eylül 2024 01:29
Orhan sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 16:15
"Konu ile ilgili personelin ilgi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim."
Medical Park Hastanesi Kategorileri