Medical Park Hastanesi Doğumda Yaşanan İhmaller Ve Stresli Süreç

19 Kasım 2024 03:3412.466

20.08.2024 de Medical Park Ataşehir Hastanesi'nde doğum yaptım. Doğumum epidural olarak gerçekleşecekti. Ameliyat saatim geldiğinde belden aşağı uyuşturuldum. Doktor tam işleme başlayacakken başka bir hastası doğurmak üzereymiş. Yaklaşık 40 dakika kadar uyuşuk bir halde doktorun gelmesini bekledim.

Panik atak geçiriyordum, neredeyse sakinleştirici yapıldı. Bebeğimi kan tahlili için götürüp tam 2 saat getirmediler. Geldiğinde ise ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuştu yavrumun. Yanına kimseyi de almıyorlarmış. Daha sonra çocuk doktoru ****** hanım taburcu olmamam konusunda bayağı ısrarcı oldu. 'nasıl olsa yarın kontrole geleceksiniz, bir gece daha kalın' diye ısrar etti. Tabii ki dinlemeyip taburcu oldum.

Ertesi gün bebeğimi kontrolü için aynı doktora götürdüm, fazla kilo vermiş (yaklaşık 300 gr) diye yatırmak istedi. Bu defa zaten en başından bir yatırma ısrarı vardı, anlamadım. Hayaları koyu, böbrek üstü bezlerinde sorun olabilir diye kan aldılar yeniden bebeğimden. Sezaryen acılarımdan çok fazla ayakta duramıyordum.

O gün çıktım ama 2 gün sonra şikayetçi oldum. Hasta haklarıyla görüştüm, aldığı tahlil ücretini iade ettiler (sanırım sus payı). İlk doğumumda böyle kötü bir tecrübe yaşadım. Bana yapılan başkasına yapılmasın diye buraya yazıyorum. İnsanları lütfen saf yerine koymayın. En zayıf noktalarından faydalanmaya çalışmayın. Orası bir ticarethane değil, hastane olduğunu unutmayın.

20 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza bilgilendirmeler sağlayabilmek için belirttiğiniz numaralardan size ulaşamadık. Konu ile ilgili olarak tarafımıza dönüş yapabilirsiniz. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Memnuniyet Merkezimiz ile irtibata geçebilir, talebinizi 7/24 hizmet veren Memnuniyet Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

26 Aralık 2024 10:59

Merhaba ben de aynı hastaneye gidiyorum, hangi doktordan bahsediyorsunuz acaba?

Medical Park Hastanesi Antalya Bebek Yoğun Bakım Fiyaskosu

24 Temmuz 2024 12:2428.862

Medical Park Hastanesi Antalya Yenidoğan yoğun bakım'da yaşadığımız olay; 22 Mayıs 2024 tarihinde eşim Antalya tıp Fakül...

1 Destek

Medical Park Hastanesi'nde Yetersiz Yenidoğan Bakımı

19 Ekim 2024 23:429.383

Hastanelerdeki usulsüzlükler araştırılıyor, lütfen Antalya Medical Park Hastanesi de incelensin. 13.02.2023 tarihinde do...

Medical Park Hastanesi Haksız Ücret Talebi!

Medical ParkHastanesi Haksız Ücret Talebi!

Recep
Medical Park Hastanesi Yanlış Tutar İadesi