Medical Park Hastanesi Ayrıntılı Hizmet Dökümü

Medical Park Hastanesi Ayrıntılı Hizmet Dökümü
12 Eylül 2024 20:23

Medical Park Gebze hastanesinde 5 eylülde varis ameliyatı oldum tamamlayıcı sağlık sigortası olmasına rağmen 9.500 kateter parçasına ücret ödedim fakat ayrıntılı hizmet dökümü alamıyorum 4-5 kere hastaneye gitmeme rağmen sağlık sigorta şirketinin açıklaması ise; provizyona neden dahil edilmemiştir. Açıklamasıyla ayrıntılı hizmet dökümün rica ediyorum. Lütfen konuyla ilgili yardımcı olun!

14 Eylül 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emrah

Ve başhekim bana sen git devlet hastanesinde muayene ol burası özel hastane dedi

Emrah

Merhaba Gebze Medical Park Hastanesi'ne şikayetim var hastaneden fatura istediğimde hizmet dökümü üzerine promosyon numarası verilmiyor kurum adı belirtilmiyor ve bu konu hakkında hakkında ben başhekim'e çıktığımda başhekim çok aşırı bir üslupla beni tersledi görevini kötüye kullanıyor haklarımı istediğimde bana sen para için böyle yaptığımı iddia etti ve benim çocuğum daha üç günlükken orada doğum yaptık çocuğumdan tahlil ücreti aldılar devletin bellediği bir kanun var 28 güne kadar hiçbir özel hastane ücret talep edemez ve Medical Park Hastanesi Gebze aldı

Gebze Medical Park Hastanesi'nde Beklenmedik Ameliyat Ücreti Şoku

Atacan
20 Eylül 2024 22:15
Teslime sonuçtan hiç memnun değil

Teslime
08 Temmuz 2024 16:20