Medical Park Hastanesi Ayrıntılı Hizmet Dökümü

Medical Park Hastanesi Ayrıntılı Hizmet Dökümü
12 Eylül 2024 20:239.996

Medical Park Gebze hastanesinde 5 eylülde varis ameliyatı oldum tamamlayıcı sağlık sigortası olmasına rağmen 9.500 kateter parçasına ücret ödedim fakat ayrıntılı hizmet dökümü alamıyorum 4-5 kere hastaneye gitmeme rağmen sağlık sigorta şirketinin açıklaması ise; provizyona neden dahil edilmemiştir. Açıklamasıyla ayrıntılı hizmet dökümün rica ediyorum. Lütfen konuyla ilgili yardımcı olun!

14 Eylül 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir,7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

18 Eylül 2024 12:43

Ve başhekim bana sen git devlet hastanesinde muayene ol burası özel hastane dedi

18 Eylül 2024 12:38

Merhaba Gebze Medical Park Hastanesi'ne şikayetim var hastaneden fatura istediğimde hizmet dökümü üzerine promosyon numarası verilmiyor kurum adı belirtilmiyor ve bu konu hakkında hakkında ben başhekim'e çıktığımda başhekim çok aşırı bir üslupla beni tersledi görevini kötüye kullanıyor haklarımı istediğimde bana sen para için böyle yaptığımı iddia etti ve benim çocuğum daha üç günlükken orada doğum yaptık çocuğumdan tahlil ücreti aldılar devletin bellediği bir kanun var 28 güne kadar hiçbir özel hastane ücret talep edemez ve Medical Park Hastanesi Gebze aldı

Medical Park Hastanesi Yanlış Bilgilendirme İle Mağduriyet: Sigorta Anlaşmazlığı

8 Temmuz 2024 16:208.474

08.07.2024 sabahı Medical Park Gebze hastanesinin çağrı merkezini arayıp tamamlayıcı sağlık sigortamın üroloji poliklini...

Öne ÇıkanKonular

Medical Park Hastanesi Kategorileri