Antalya Medical Park (Lara) Kaybolan Şahsi Elektronik Cihaz

14 Temmuz 2024 19:14

Medical Park Antalya (Lara) şubesinde 12.07.2024 tarihinde Tüp Mide Ameliyatı olduk ve bugün (14.07.2024) taburcu olduk, a Blok 10. Kat 3605 numaralı odadan taburcu olduğumuzda (14:30-16:00 arası) 2 adet şarj aleti unuttuk (iPhone 7 Plus Orijinal ve Samsung A73 Orijinal Hızlı Şarj). 1 saat içerisinde geri gelip almak istediğimde yalnızca bir tanesini (iPhone) geri alabildik. Ancak iki cihazda aynı prize takılıydı. Birini unutup diğerini alma ihtimalimiz yok yani. 1 saatlik yolu araç ile geri geldim temizlik görevlisi hanımlar odadan bir tane şarj aleti çıktığını söylediler. Muhtemelen onlar temizliğe girmeden önce o kattan sorumlu ya da bizden sorumlu hemşire Samsung şarj aletimizi aldı ancak ısrarla aksini iddia etti. O an bir kanıtımız olmadığından kendisini suçlayamadım doğal olarak. N***** S***** (annem) isimli hastanın tahliye olduktan temizlik görevlilerin odaya girmesine kadar geçen süreçte odaya girenlerin kamera görüntüsünü (14.07.2024 - 14:00-16:00) izlerseniz haklı olduğumu ve cihazın birisi tarafından alındığını kesinlikle tespit edeceksiniz. Hayal kırıklığına uğradık Medical Park Lara gibi bir hastanede bir şarj aletinin el altı edilmesi gibi bir şey yaşayacağımızı tahmin edemezdik. O şarj aleti benim hem telefonum hem de bilgisayarım için kullandığım bana ait olmayan çalıştığım özel bir şirkete ait üzerime barkod koduyla zimmetli ve yokluğunda çok büyük mağduriyet yaşayacağım bir cihazdı. Sırf bu tip mağduriyetleri yaşamamak için ortalamanın üzerindeki fiyatlar ile sizleri tercih etmiştik hata etmişiz. Lütfen çalışanlarınızı prensip sahibi insanlardan seçin bu olay için hizmeti kınıyorum. Konunun araştırılmasını ve geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Ayrıca Misafir Memnuniyet ve Şikayet Biriminizin iki dahili numarasına da ulaşılmıyor. Santral de aynı şekilde ulaşamıyoruz diye geri dönüş yapıyor. İnanılmaz!

20 Temmuz 2024 12:27 (Şikayetten 5 gün sonra)

Hastane Personelinin Kaba Tutumu Ve Ücret İadesi Reddi

31 Mart 10:43
hastane-personelinin-kaba-tutumu-ve-ucret-iadesi-reddi-1.pdf
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Ataşehir Doğumunda Oda Sorunu Ve Hijyen Eksikliği

19 Şubat 10:35