M. Cengiz Otomotiv Balata Değişimi

M. Cengiz Otomotiv Balata Değişimi
23 Mart 2024 04:50

03.09.2024 tarihinde Ankara m. Cengiz otomotivden textar marka balata aldım aracım ww. Polo 2012 TDI balatalarımı değiştirmemin sebebi ses yapıyordu. Ustalar dediler ki textar marka orijinal marka balata Alman gerekiyor bizlerde bu ürünü aldık. Fakat aldığımdan beridir ses yapıyor. Konuyu ustaya söylediğimde bir iki hafta bin olmazsa getir söyleyelim parçacıya durumu çözsün. Bugün 22.03.2024 tarihinde parçacıya gittim durumu anlattım fakat milyon da bir olan arada bir olan bir şeymiş bu da size denk gelmiş dedi iade edip yenisini değiştirmek istiyorum fakat balata da değişim olmaz deniyor. Kendilerini değişim olması için hem balatalarımı bir dilekçe eşliğinde teslim ettim değişim talebinde bulundum. Sağ olsunlar yardımcı olmak için başvurumu aldılar. Ekran resimleri mevcuttur. Sizden ricam lütfen konuyu acil bir şekilde çözümleyip durumu iletir misiniz. Konuyu gerekli mercilere başvuruda bulunmak açıkça istemiyorum. Çok basit bir konu olduğu için uğraşmak da istemiyorum ama insanların kendilerine göre kurallar çıkarıp uygulaması hiç adil değil. Böyle dev bir markanın 2 veya 3 insanın dilinde basit bir şekilde kullanması bile hoş değil. Toptancılardan bahsediyorum. Konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

22 Mart 2024 12:04
Textar Türkiye Textar Balata Değişimi Hk.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 21:22

Marsis Oto Ekspertiz Hatalı Rapor

11 Ağustos 2024 16:52

Ats Otomotiv İşi Eksik Yapma.

28 Eylül 2023 14:04

Renpaz Renault Yedek Parça Tamir Ve Bakım Fiyaskosu