Zuhal sonuçtan çok memnun

Maydanoz Döner Gaziantep Gazimuhtarpaşa

30 Nisan 2024 21:33

Bir şeyler yemeye gittim ve kış Bahçe kısmına oturdum. Kış bahçesi kısmında kimse yoktu sadece köşede oturan çalışanlar vardı. Ve çalışanlardan bir kız bir erkek o kadar yüksek sesle bağırıyor ve tartışıyorlardı ki tüm kısımda net duyulabilirdi bu. Müşteriye gelmiş biraz sesimizi azaltalım diye asla düşünmediler sanki sokakta kavga eder gibi devam ettiler. Kız sürekli isi bırakacağını söyleyerek ağlayarak bağırıyordu. Üstelik camlar açılmadığı için ortalık duman altıydı durmadan sigara içiyorlardı. Sanki kahveye gitmişler içiyorlar ölçüsüzce bağırıp çağırıyorlardı. Çok kalitesiz bir ortamdı.

Sadece beni girişte karşılayan masa gösteren kız çok kibar ve guler yüzlüydü

01 Mayıs 2024 10:17 (Şikayetten 12 saat sonra)
01 Mayıs 2024 11:07

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla, Maydonoz Döner

Levent sonuçtan çok memnun

Çanakkale Şubesinde Ayrımcılık Ve Servis Sorunları

28 Aralık 2024 23:10
"Marka iletişime geçip dinledi sağ olsunlar. Memleketim deki bir mekanın hemşehrilerime muamelesi hoşuma gitmediği için bu olayı size ilettim, kurumsal firma olduğunuz için ve hemşehrilerime daha iyi bir hizmet olsun istedim sadece. Dikkate gerçekten alır almazsınız ben bilemem. Ama bir daha kendi adıma mekana gitmeyeceğim. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler."
Yusuf sonuçtan memnun

02 Nisan 2025 18:51
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Maydanoz Döner Hem Suçlu Hem Güçlü

26 Haziran 2024 22:01