19 Temmuz 2023 00:17

21 Mart 2023 salı günü Trendyol'dan Loreal satıcısından almış olduğum Maybelline New York Siyah Tattoo Liner Jel Göz Kalemi 900 Deep Onyx ürün gözlerde aşırı derecede yanma yapıyor, gözümü açamıyorum. Farklı zamanlarda birkaç kez uyguladım, lakin aynı tepkimeyi aldım. Ürün ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum.

19 Temmuz 2023 14:47 (Şikayetten 14 saat sonra)

Funda

Maybelline New York tattoo kalemde gözde yanma problemi 06.02 2025 yani dün grastisten aldığım Maybelline tattoo göz kalemini sabah kullandım eyeliner şeklinde göz kapaklarıma çektim 2 saat içinde gözlerimde sulanma oldu şu anda da gözlerimde aşırı yanma var bu ürünü satmayın 200 küsur para verdim hem param çöp oldu hem gözlerime yazık

Funda

Maybelline New York tattoo kalemde gözde yanma problemi 06.02 2025 yani dün grastisten aldığım Maybelline tattoo göz kalemini sabah kullandım eyeliner şeklinde göz kapaklarıma çektim 2 saat içinde gözlerimde sulanma oldu şu anda da gözlerimde aşırı yanma var bu ürünü satmayın 2 küsur para verdim hem param çöp oldu hem gözlerime yazık

Su Sozen sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 13:56
"Trendyol asistan sayesinde sorunum çözüldü ve urunu kargolamam karşılığında ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 16:19
Kalıcı Olmayan Göz Kalemi Hayal Kırıklığı