Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Maya Estetik Vaatlerini Yerine Getiremeyen Kurum, Pişmanlık Tamamen!

Maya Estetik Vaatlerini Yerine Getiremeyen Kurum, Pişmanlık Tamamen!
13 Temmuz 2024 19:46

Maya Centrum'dan dövme sildirme paketi satın aldım. 4 seans satın alırsam 10.000 TL indirimli olacaklarını söylediler. Satın aldım, dövmemde hiçbir şekilde güzel bir ilerleme olmadı ve 3. Seansta meşhur doktorlarının olduğu güne denk geldim. Beni çok beklettiler. İğneyle uyuşturmaya başladıklarında hemşire, iğneden korktuğunu ve krem sürmek istediğini söyledi. Öyle acısına dayanamadığımı, iğneyle uyuşturmasını istediğimi söyledim. Uyuştururken iğneleri hep bir ucundan çıkartıp delik deşik ettiler. İğneye bakamadığım için kardeşim fark etti. Daha sonra beklerken yanlış uygulama yapıldığını ve canımı çok acıttıklarını söyledim. İsmini hatırlamadığım asistanları bana hemşirelerini savunup 'Sen kimsin, senin mesleğin ne? ' diye hadlerini aşan bir konuşma yaptılar. Müşteriler duyuyor diye beni bir odaya soktular. Odada da müşteri vardı. Bana olan davranışı görünce 'Kızı mağdur etmişsiniz, canını yakmışsınız. Nasıl böyle üslupsuz yaklaşıyorsunuz? ' dediklerinde hemen güzel davranmaya başladılar. Telafi için hediye seans verdiler. Randevusunu verdiler. Gittiğimde bana hediye seans verilmediğini, kimle görüştüğümü sordular. İsmini hatırlamadığımı söyledim. Randevumu veren kız asistanın ismini söylemişti. Randevuya gittiğimde 'Ben asla isim vermedim' dedi. Hiçbir şekilde telafi edilmedi. Dövmemde bir silinme olmadı.

22 Temmuz 2024 11:40 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli bildiriminiz için teşekkür ederiz. Görüşmelerde ilettiğimiz gibi sizleri doktorumuz ile görüşmeye davet ediyoruz. Ek seansın da tamamlanması ve sonrasında değerlendirme yapılması daha sağlıklı olacaktır. Saygılarımızla

22 Temmuz 2024 15:26

Görüşme için aradığınızda anneme hediye seans yapılacakmış ama begüm hanım istememiş gibi bir cevap vermişsiniz ben kliniğinize geldiğimde asla böyle bir yaklaşımda bulunulmadı hala yanlış konuşuyorsunuz derdim hediye seans değil davranışlarınızı asla onaylamıyorum

22 Temmuz 2024 22:03

Ayrıcı orada f*** hanım vardı bir saat bekledik bizi doktorla görüştürmek dahi istemedi işlemi var hastası var dedi geçiştirdi bir saatin sonunda hala doktorla görüşemedik ve çıktık böyle bir işletmesiniz şikayet etmeye devam edeceğim çok rencide edici davranıldı bana

Gulnura sonuçtan hiç memnun değil

Maya Estetik Kaş Silme Uygulaması Sonuçsuz Ve Cildime Kalıcı Hasar Verme Riski

14 Temmuz 2023 17:11