Mavi Spot Beyaz Eşya Mağazaları Şikayetçiyim

14 Kasım 2023 17:33

21.06.2023 tarihinde mavi spot beyaz eşya mağazasından almış olduğumuz 3 lü Samsung çeyiz paketin de televizyon hediye olduğunu personel tarafından bize sunuldu. Hatta mağazadan bize örnek televizyonları gösterdiler. Mağaza tarafından bize verilen tek bilgi 3lü Samsung paket çeyizinin yanında TV hediye gelmesinin Samsung bayisine bağlı olduğundan gelme sürecinin 2 ay olduğunu bize belirttiler.
2 ay sonra aradığımızda ürünün henüz gelmediğini biraz zaman alacağını söylediler. 6 ay boyunca sürekli yanılttılar 13.11.2023 tarihinde öğrendiğimiz bilgi ile kurulum yapıldıktan sonra Samsung'a internet üzerinden TV için başvuru yapılması gerektiğini Mağaza bize yeni söyledi.

13.11.2023 tarihinde Samsung arayarak talep oluşturmak istedik, mağazanın sorumsuzluğundan dolayı günü geçirmiş olduğumuz ve TV değil bize monitörün hediye edileceğini Samsung çağrı merkezi elemanı tarafından öğreniyorum.
Mağaza bizi resmi olarak yanıltmış olmakta çünkü bize ne başvuru yapılması gerektiğini ne de monitör hediye edileceğini söylemedi dalga geçer gibi 13.11.2023 tarihinde mağazaya gittiğimizde biz suçlandık. Gereğin yapılmasını talep ediyoruz. Televizyonumu mağaza tarafından adresime temin edilmesini talep ederim.

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 12:43

Televizyon Tamiri Ve Teslimat Sorunu