Meta Pay Ve Masterpass Sistemi Hacklendi Mi Acaba

28 Haziran 2024 22:18

Değerli müşterimiz, 3145 no.lu kartınızla yaptığınız METAPAY*ADS üyelik işleminiz tamamlandı. Bundan sonraki ödemelerinizin düzenli gerçekleşebilmesi için kartınızın yurt dışı ve internet alışverişlerine açık olması yeterlidir. Değişiklik için Akbank Mobil veya Juzdan: www.axess.com.tr/cd70 Mersis: 0015001526400497 B001

Diye her saat başı bir mesaj gelmeye başladı. Bu olay telefonlarımıza kaydettiğimiz Masterpass sistemi üzerinden kaydettiğimiz ödeme kolaylığı için diye bize dayatılan sistemden kart bilgilerini otomatik alıp üyelik reklam her neyse adı altında para çekme girişimi. Allah'tan benimki sanal kart da limit hep 1-2 lira. Yoksa içini boşaltacaklar. O yüzden Masterpass sistemimden kartı silip banka uygulamasından da kartı iptal edip yeni kart çıkartmak ve bu sisteme Masterpass sisteme hiç kart kaydetmemek... Çünkü otomatik olan her şeyi hackleyip bize saldırabiliyorlar...
Benim anladığım ve çözümüm bu oldu...

01 Temmuz 2024 08:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

Masterpass Üzerinden Bilgim Dışında Kart Kullanım Denemeleri Ve Hesap Güvenliği Endişesi

08 Eylül 2025 21:30
masterpass-uzerinden-bilgim-disinda-kart-kullanim-denemeleri-ve-hesap-guvenligi-endisesi-2.jpg
masterpass-uzerinden-bilgim-disinda-kart-kullanim-denemeleri-ve-hesap-guvenligi-endisesi-1.jpg

05 Temmuz 2023 19:27

Masterpass Yanlış Kişiye Gönderilen Şifre Onayı Sorunu

30 Ekim 2024 18:52
Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 20:05
Sürekli Gelen Mesajlar Ve Güvenlik Endişesi