Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Amcam Vefat Etti Master Family Club Geri Kalan Ücreti Ödemedi

Amcam Vefat Etti Master Family Club Geri Kalan Ücreti Ödemedi
24 Haziran 2024 04:56

Alanya'da başka bir otelde 19-22 Haziran arası konaklıyordum. Neyse, o oteli beğenmediğim için 20'sinde gece otelden Tatilbudur.com vasıtası ile rezervasyon iptal edip aynı tarihte gece daha önce balayı otelim olan Master Family Club otele rezervasyon ayarladım. 3 gece şartı olduğu için 20'sinde gün bittiği için 20'si de sayılacağı için ben bir günüm gittiği halde kabul ederek 20, 21, 22, 23 tarihleri arası 3 gece 4 gün rezervasyon oluşturdum. 20'si gece 12-1 civarlarında otele giriş yaptım, bir günüm çöp oldu. Zaten onu ben kabul ederek rezerve ettim. 21'inde gündüz eğlendik otelde. 21'i akşam saat 9.30'da amcamın vefat haberini aldım ve otelden çıkmak zorunda kaldım. Zaten bir günüm gitti, onun parasını rızaya dayalı ödedim. 21'i akşam çıkış yaptığım halde geri kalan günün iadesini Tatilbudur.com vasıtası ile istediğimde otelin bunu kontrat gereği karşılamayacağını söyledi. Çok üzüldüm, benim amcam vefat etti. Soruyorum, bundan daha önemli bir sebep olabilir mi? Ben çok seviyordum bu oteli ama bu hareketi yapmaları, geri kalan günün para iadesini yapmamaları beni çok üzdü. Ben bu konuda mağdurum, insanlara bunu yaşatmaya hakkınız yok. Parayı zor kazanıyoruz. İnsan olarak eğer bu hatadan dönmezlerse bir daha kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum ve tüketici haklarından mahkeme yolu ile paramı almayı düşünüyorum. Bunu da buradan belirtiyorum.

Mary Hotel Alanya Hiç Memnun Kalmadık Para İadesi Yapılmadı!

11 Haziran 2025 15:41

14 Temmuz 2024 20:47