Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Maslak Ocakbaşı Ayrımcılık Yasağı İhlali

09 Mayıs 2024 14:05

Tesadüfen görüp uğradığım bir yer, eşimle bir şeyler içmek için oturmayı planladık ama mutfak kapalı denildi bir çalışan tarafından, halbuki o saatte içecek servisi yapabileceklerini hemen sonrasında mekanı arayarak öğrendim. Arama gereği duydum; çünkü sonradan gelen kişileri aldıklarını gördüm.

Telefonda ise “buyurun gelin açığız, ” denildi. Muhtemelen bahsettiğim çalışan “müessesenin” de verdiği yetkiyle “tipimizi” beğenmedi. Tesadüfe bakın ki ben insan hakları ve ayrımcılık alanında çalışan bir doçentim, eşim de bu alanda çalışan bir hukukçu. Müessese hakkında ayrımcılık suçuna dair işlem başlatılması için harekete geçecekken, çalışanın kendisine sınıfsal ayrımcılık yapacağımızı düşünmemesi ve rencide olmaması için olayı uzatmama kararı aldık.

Doğru mu yaptık bilmiyorum ama umarım hem müessese hem sözünü ettiğim çalışanın kendisi ön yargılarla hareket etmeyi sonlandırır! ‘b-- Bey’e durumu bildirebileceğim söylenmişti bu arada, kendisine şunu ileteyim, çalışanlarınıza şayet bu şekilde davranmalarını, “tipini” beğenmediklerini almamalarını öğütlüyorsanız size sadece üzülebilirim, keşke kendinizi bu kadar önemsemeseniz!

Ayşin sonuçtan hiç memnun değil

Çalışanınızın Saygısız Davranışı Mekan Deneyimimizi Olumsuz Etkiledi

04 Haziran 21:17
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Restoranda Erken Kapanış Ve İlgisiz Hizmet: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

27 Aralık 2024 08:03
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:21

Tiko Burger & Steak Haksız İthamlar Ve Saygısız Muamele