Zehra sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 19:30

Maruderm Hassas ve Atopik Ciltler için yüz yıkama jelini olumlu yorumlarına bakarak denemek için satın aldım. Gece ilk defa yüzümü temizlemek için kullandım ve sabah kalktığımda yüzümde yanma, kaşıntı vardı. Aynaya baktığımda şok oldum. Yüzümün sağ ve sol yanak çene bölümleri pütür pütür kızarmış haldeydi. İnanılmaz derecede yüzüm yanıyordu ne olduğunu anlayamadım. Herhangi bir gıda alerjisi olan birisi de değilim. Cildim pürüzsüz lekelerden arınmış bir ciltti, tek gecede bütün yüzüm mahvoldu. Ben cildime bu kadar önem verip kendi bakım rutinimi oluşturmuşken hayatımda yaşamadığım bir olayı Maruderm bana yaşattı. Ürünü olduğu gibi çöpe attım. Şu an cildimi nasıl düzelteceğim onu da bilmiyorum. Kesinlikle alınmaması gereken bir marka. Yüzümün fotoğraflarını da ekliyorum

22 Haziran 2023 21:52

Yüzüm daha da ilerledi ve acilde müdahale edildi. Marka Instagram'da yapılan tüm olumsuz yorumları da siliyor. Hiçbir şekilde bir dönüş de yapmıyor. Birçok ürün ve birçok marka kullandım. Hiçbirinde bu şekilde alerjik bir durum yaşamadım.

Ayşenur
Ayşenur

Yüzüne ne kullandın ne yaptın sorun çözüldü mu

Zehra

Acilde iğne yapılıp, gözetim altında tuttular. O yüzümdeki yanmayı rahatlattı. Geriye kalan izler için de sadece cicaplast krem sürerek düzelmesini bekledim. Bir daha bu markanın olduğu reyondan bile geçmiyorum

Maruderm Aynısını Bende Yaşadım

Nursena
03 Haziran 2024 08:46
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 12:38
S. K. sonuçtan hiç memnun değil

Maruderm Yüz Yıkama Jeli Gözlerimi Ve Gözaltımı Tahriş Etti!

16 Şubat 2024 03:25
Maruderm Yüz Yıkama Jeli Gözlerimi Ve Gözaltımı Tahriş Etti!