Tag Avukatlarıyla Yaşanan Sorun Ve Destek Eksikliği

18 Kasım 2024 22:03

Tag yaparken aracım bağlandı ve cezai bedel için Tag'ın avukatları dava açtı. Süreç devam etti ve şu an avukatlar, bana davanın reddedildiğini, karşı itiraz davası açacaklarını ve Tag'ın bunu karşılamadığını söyleyerek benden para istiyorlar. Tag, bu durumlarda sürücüsünü yalnız bırakmayıp çıkan cezayı ödüyor diye biliyorum. Herkes böyle biliyor, ki zaten güvendiğimiz için başladık fakat ben Tag'a ulaşamıyorum. Çağrı merkezini arayınca desteğe yönlendiriyorlar ve destek tarafında ise bu konularla ilgili hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Acil olarak destek bekliyorum.

10 Aralık 2024 12:51

Martı tag ile çalışmaya başladık aracım bağlandı tag yetkileri ile görüşme sağladım bana cezai bedel için avukatlarına vekalet vermemi söylediler ödeme yapıyorlar ama işk etapta hukuk olarak arayacağız dediler vekelati vererek davayı açtık. Ve yaklaşık 2 önce tagın avukatları beni aradı dava red oldu karşı dava açmak için para ödemeniz gerek dediler tağa hiçbir şekilde ulaşamadım çağrı merkezinden ulaşım yok uygulamadan ulaşım yok mail üzerinden ulaşmaya çalıştım arayacağız dediler aramadılar en son birisi aradı biz otopark ödedik cezai bedel ödemiyoruz diyerek suratıma telefonu kapattı konuşturmadı bile ben tag tarafından verilen feedbeaklere göre çalıştım yasal dediler, polis çekemez dediler çekselerde biz karşılıyoruz dediler aradım defalarca teyit ettim bu güvenceyi bana verileri için yaptım şimdi sırt dönüyorlar destek olmuyorlar ceza orada faize biniyor bende sözlerinde durmalarını bekliyorum ve bunun içinde şikayetlerimi sürdürüyorum. Sizlerin aracılığı ile de destek bekliyorum.

18 Aralık 2024 09:50 (Şikayetten 29 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

04 Ocak 2025 20:49

Dönüşte sadece şikayetimi geri çekmem istendi herhangi bir yardım destek veya bildirim sağlamadınız. Üzerinde avukatlık bedeli geldi borçlandırdınız resmen

Can sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Yüzünden Aracım Bağlandı

02 Mayıs 2024 00:19
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
23 Aralık 2024 20:25