Baran sonuçtan çok memnun

Martı Tag Numara Değişikliği

19 Mart 2024 16:04
Baran'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim martı ekibi”

Numara değişikliği yaptım ve yeni numaramla giriş yapmak istediğimde yanlışlıkla ön kayıt yaptığımı fark ettim ve yeni numaramla giriş yapamıyorum. Numara değişikliği yapmak istediğim zaman 'bu numaraya ait bir kullanıcı mevcut' uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olamadı. Hesabın silinmesini talep ettim yeniden kayıt olabilmek için. Dört hafta içinde hesabın silineceği söylendi. Bu çok uzun bir süre, gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

19 Mart 2024 16:07 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

19 Mart 2024 16:12

Teşekkür ederim martı ekibi

19 Mart 2024 16:13

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Alperen
Alperen

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
16 Ocak 2025 01:40
İzzet sonuçtan çok memnun

İzzet
22 Mart 2024 17:23
"Yardımcı oldular teşekkürler marti tag"
Fatihege sonuçtan hiç memnun değil

Martı Numara Değişikliği Sonrası Hesap Erişim Sorunu!

Fatihege
23 Haziran 2025 14:06