Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Kullanımında Yaşanan Hukuki Sorunlar!

05 Kasım 2024 14:22

Martı Tag sürücüsü olarak yasal olduğunu düşündüğüm bu hizmeti, reklamlardan görerek kullanmaya başladım. 08.06.2024 tarihinde, sivil polis ekipleri tarafından, tuzak müşteri kullanılarak aracım sahil yolunda bağlandı. Martı Tag'i aradım ve bir şey imzaladığımı, olayın nasıl gerçekleştiğini söylediler. Ben de olayın gelişme anını anlattım. O günden beri sadece avukat ile yardımcı olabileceklerini ve süreci beklememi söylediler. Bugün itibarıyla yolcu beyanı esas alındığı için mahkeme yasal olmadığı yönünde karar verdi. Şimdi, madem yasaldı, neden aracımız bağlandı? Sizden isteğim bu konunun çözüme ulaşması. Tamamen size güvenerek Tag yapan biri olarak 60 bin tl zararım var. Çekici, ceza, otopark ve şimdi avukatlık ücreti çıktı. Mağduriyetimiz daha da arttı.
Yola çıktıklarını yolda bulduklarınıza tercih edersen yolda kalırsınız.

19 Kasım 2024 10:43

Merhaba 08.06.2014 tarihinde saat 21.30 sularında eşleşme oldu çağrıya gittiğimde Dragos Sahil yolunda belediye durağında bir bay bir bayan yolcu Arabamın arkasına oturdu Ve daha ben hareket etmeden kodu dahi almadan sivil polis ekipleri önümü kesti. Daha ne olduğunu anlayamadım o anda çekici geldi sanki Her şey daha önceden ayarlanmıştı ve polis ekipleri bizi bekliyordu hemen tak müşteri hizmetlerini aradım bana bir şey imzalayıp imzalamadı bu sorular Ben de hiçbir şey imzalamadım dedim fakat yolcu Muhtemelen sivil ekipti. İmza attılar tutanağa. Bu tarihten itibaren hiçbir şekilde Avukat dışında bir görüşmemiz olmadı Tag ile... Ben mi ortadaki reklam sayesinde gördüm reklamlarda tamamen yasal olduğu yönünde idi Bu yüzden de bu işi yapma kararı aldım Fakat anladım ki bu işi yasal falan değil öyle bir şikayet yazdım Martı Kaan Bey aradı şikayetimi kaldırmam ve sonucunda işte çekici ücreti ve diğer diğer masraflarının karşılanacağını söyledi fakat ben şu anda tag'ın destek ekibine telefonla veya mesajla kesinlikle ulaşamıyorum Ve eminim ki benim gibi ulaşamayan bir sürü insan vardır araç teslim tutanağını göndermemi istediler mail adresine onu da gönderdim Bir hafta geçti herhangi bir dönüş yok hiçbir şey yok bu işin çözüleceğine de pek inanmıyorum Kendi başınıza kalıyorsunuz arkadaşlar bilginiz olsun madem bu uygulama yasaldı neden aracın bağlandı Ben dediğim gibi Reklamdan görüp başladım bu işe ve Neticede mağdur oldum kesinlikle dava açtırmayın daha çok mağdur olursunuz dava çünkü aleyhinize sonuçlanıyor Çünkü bir tarafın beyanı yeterli sayılıyor

1732002176617.20240608-2250081.jpg
15 Kasım 2024 00:56

Tag destek kesinlikle dönüş olmuyor. Bulaşıp pişman olmayın böyle bir yaklaşım olamaz sanırım insanları mağdur etmek için varsınız. Daha ne kadar bekleyeceğiz size güvenip şikayetimizi kaldırmamız Bizim yaptığımız hata bu nasıl bir iş ahlakıdır nasıl bir yaklaşım şeklidir Oğuz Bey her yerde Reklam yapıyor tak şöyle Tak böyle bu mu sizin yanınızda olan insanlara yaklaşım biçimimiz

14 Kasım 2024 13:35

1731580543786.20240608-2250081.jpg
06 Kasım 2024 14:24

Kağan beye yardımları için teşekkür ederim

06 Kasım 2024 14:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

14 Kasım 2024 17:42

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. İnsanları arayıp yardim ediyormuş gibi yapmayın

14 Kasım 2024 17:49

Kağan bey i'egorusmemizden bu yana kimse aramadı. Kimle görüş sağladınız ben kimse ile görüşmedim birhaftadir

16 Kasım 2024 16:49

Herhangi bir dönüş yok. Sakin sizi aradıklarında şikayetiniz kaldırmayın yazi yazmayın yoksa daha çok mağdur olursunuz. Nasıl bir firma ben anlamadım

Serhat
22 Nisan 2025 11:56
Refiye sonuçtan hiç memnun değil

Refiye
16 Mayıs 2024 18:15
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
05 Nisan 2024 02:08
Martı Tag Ceza Yedim
Zülküf sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag İle Yaşadığım Mağduriyet Ve Maddi Kayıplar

Zülküf