İsmail sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 01:50

Markasına güvenerek almış olduğum Marshall vernikli ahşap koruyucuyu yeni yaptırmış olduğum ahşap evime kullandığımda hiçbir işe yaramadığını, o kadar yapılan emeklerin boşa gittiğini gördükten sonra müşteri hizmetlerini arayarak bu ürünü kullanmadan önce ne işe yaradığını, özelliklerine bakarak şeffaf, yarı parlak görünümlü, dekoratif amaçlı, yüzeyde çizilme ve aşınma direnci yüksek bir film tabakası oluşturması, ahşabın doğal görüntüsünü bozmadan renklendirilen dekoratif bir ahşap verniği olarak 15 litre satın aldığımı ve bu yazmış olduğum özelliklerin hiçbirini kullanmış olduğum ahşap yüzeyinde görmediğimi, işe yaramadığını, sorun yaşadığımı söyledim. Tarafıma 1.5 ay sonra dönerek önce iki küçük kutu gönderelim dediler. Kabul etmeyerek ürünün arkasında durmalarını, bu kadar emeklerin boşa gittiğini, ahşabın görüntüsünü bile bozduğunu söylememe rağmen tarafıma olumsuz yanıt vererek güvenilir marka olmaktan çıkarak güvensizlik hissi taşıdıkları görülmüştür.

13 Eylül 2024 14:57 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

İsmail
İsmail
24 Eylül 2024 21:46

Şikayetime karşılık Marshall boya vernik san. A:Ş göstermelik olarak müşterimizle iletişim kurulacak diye cevap yazdılar. Müşteri hizmetleri beni arayarak ilgili departmanımız size dönüş yapacak denildi. Bir hafta bekledim dönüş yapmadılar ben müşteri hizmetlerini arayıp hatırlatmak istedim bana kaydınız bizde mevcut deyip tekrar ilgili departmana acil olduğunu ileteceklerini söylediler ancak geri dönüş yapmayarak ilgisiz ve güven verici bir firma olmaktan çıkıp güvensizlik izlenimi bırakmışlardır. Ben tüm iletişimleri denedim ama karşımda mağduriyetimi çözecek bir firma görmediğimden ileri ki safhada yasal yollara müracaat ederek hakkımı arayacağımı belirtmek isterim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 17:32
Marshall Boya Boya Bozuk Çıktı
Şermin sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 14:34
Silinebilir Denilen Boya Lekeleri Çıkaramıyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 02:50

01 Aralık 2024 14:32