Döne sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Kirstel Renk Pişmanlıktır

27 Haziran 2023 14:30

Marshall Kirstel Renk Pişmanlıktır. Aldığım ürünü eve getirdik duvarı boyadık remsen kötü bir renk çıktı karşımıza mor ile mavi arasında bir renk gördüğümüzden çok farklı, rengini açtırmamıza rağmen hiç fark etmedi ben beyaz hafif renkli istiyordum eve getirdim ne çıktı marka olarak iyi sandık kötü çıktı. Mağdur durumdayız. Evim çok kötü oldu psikolojimi bozdu. Ürünü tekrar iade de yapamıyorum.

27 Haziran 2023 03:18

Rengi çok kötü çıktı hiç istemediğimiz bir renk çıktı mağdur durumdayız mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz siden yardımcı olmanızı bekliyorum bayram üzeri çok kötü oldu bu durum Marshall mağduruyum gerekenin yapılmasını bekliyorum sizlerden

Ek
Ek
27 Haziran 2023 03:08

Marshall Kirstel Renk Pişmanlıktır. Aldığım ürünü eve getirdik duvarı boyadık remsen berbat bir renk çıktı karşımıza mor ile mavi arsında bir renk gördüğümüzden çok farklı, rengini açtırmamıza rağmen hiç fark etmedi ben beyaz hafif renkli istiyordum eve getirdim ne çıktı marka olarak iyi sandik kötü çıktı mağdur durumdayız evim çok kötü oldu biskolojimi bozdu ürünü tekrar iade de yapamıyorum.

02 Temmuz 2023 15:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

18 Haziran 2023 22:17
Demet sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 00:35
Marshall Buz Saçağı Renk Uyumsuzluğu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Samur Rengi Diye Aldık, Mürdüm Oldu: Marshall Boya Hayal Kırıklığı

22 Ağustos 2024 14:40