İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Marmaray Saygısız Sorunlu Güvenlik Görevlisi Evcil Hayvan

İlayda
20 Temmuz 2024 03:34

Maltepe Marmaray saygısız sorunlu güvenlik görevlisinden bıktım artık. Siz nasıl böyle sorunlu şahsiyetleri orada çalıştırıyorsunuz! Adam oraya gelene geçene kavga çıkarmak için laf atıyor. Köpeğimi taşıma çantasına koyarak Marmaraya her bindiğimde bu kendini bilmez had. Siz adam sorun çıkartıyor. Tam bir köpek düşmanı. Köpeğim 4 kg küçük ırk. Bu sıcakta inatla köpeğimin nefes alamayacağı şekilde çantayı kapatmamı istiyor. Her gün kucağında köpek ile Marmaraya binenleri görüyorum bu durakta. Onlara sesi çıkmıyor. Köpeğimin veteriner hekimden alınmış raporu olduğunu sağlık problemi olduğu için nefessiz bırakamayacağımı belirtiyorum bu saygısız çalışan yüzünden bir kez köpeğim dehidrasyon krizi geçiyordu. Umurumda değil beni ilgilendirmez seni almayacağım diyor. Orada tek görevi vasıfsız eleman olarak insanlara laf atmak kendini bu şahıs Marmaray'ın sahibi falan sanıyor sanırım. Şikayet edeceğim deyince korkudan ismini söyleyemiyor. Orta yaşlı zayıf saygısızın teki. O adamı orada çalıştırdığınız sürece tüm yetkililere teker teker şikayetlerimi yapacağım.

profile profile

Marmaray Evcil Hayvan Yasası!

13 Temmuz 2024 18:08

Yağmur
20 Ekim 2023 14:39
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Marmaray Güvenliği Tarafından Saygısız Ve Haksız Muamele

12 Temmuz 2025 16:04

Marmaray Toplu Taşımada Evcil Hayvan Taşıma Kuralları Konusunda Tutarsızlık!

18 Eylül 2024 19:46

Güvenlik Görevlilerinin Tutarsız Uygulaması Mağduriyet Yarattı