Salon Markas İş Bilmez Bir İşletme!

21 Şubat 2024 09:41

Yeni berber arıyorum, evimin yakını diye burasını denemek istedim. Başkaları müsait olmasına rağmen arkada gençten birine yönlendirdiler. Kalfa herhalde saçı yıkayıp alacaklar diye düşündüm ama çıkma bir masada tıraşa başladı arkadaş. Böyle olunca kesimi yarıda bıraktırdım. Eve gelince baktım kulakların üstü iki taraftan da yamuk kesilmiş, devamı gelse ne olurmuş bilmiyorum.

Esmer uzun saçlı biri var, kendince müşteri ayırıyor karşılamada.  Kalfaya müşteri teslim edeceksen önce karşındakine soracaksın, böyle esnaflık yapılmaz. 40 senedir Cennetteyiz, eskilerde görmediğimiz işlerle muhatap kalıyoruz bu sonradan ortaya çıkan kişiler sayesinde.

Usta berber yok içeride, gençten kalfa arkadaşlar aralarında takılıyorlar. Genelde velileri yanında ilkokul çocukları tıraş oluyor. Yetişkin işi bir kuaför değil.

Google yorumlarda olumsuz yazıyorum diye hırs yaptılar, benimkiler silinip sonradan sipariş yorumlar çıkıyor.

Enes
Enes

Kanıtın varsa kanıtla ben senelerce gittiğim özellikle yeri geldi hepsine tarz oldum sen kendi kafanda burayla alakalı kötü düşünceler doldurmuşsun bence bir git ve tıraş ol bence gereksiz milletin işine iş koyma adamlar orada ekmek kazanıyorlar senin böyle yorumlamışsın orayı o gün kafanda bir soru işaretimi oldu kim sana ne dedi de adamların hakkında böyle 3 satırlık metin yazmışsın gerçekten yazıklar olsun böyle düşündüğünüz için kimse iş yapamaz oldu iyi günler. Terci ederim herkesi (salon markas)

Mustafa Beyaz Erkek Kuaförü Pişmanlıktır

11 Mart 2024 14:05
Mustafa Beyaz Erkek Kuaförü Pişmanlıktır
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 04:05
Nuri Ukan Hair Salon Kalitesiz Hizmetin Dibi
Beray sonuçtan hiç memnun değil

Kuaförde Beklentilerin Altında Hizmet

01 Mart 2025 20:37