Marjin Ayakkabı Kaliteli Ve Dayanıklı Olduğu İddia Edilen Çizmenin Erken Yıpranması

28 Ekim 2024 13:54

Marjin çizme almıştım geçen kış. Doğru düzgün giymedim. Zaten sadece kışın giyilen bir şey olduğu için. Bu kış arkasının yırtılmış olduğunu fark ettim.

Aldığım zamandan altı ay geçmiş olsa da sadece mevsimsel kullanılan, kaliteli olduğu iddia edilen, uzun yıllar dayanıklılık vadeden, pahalı olan bir çizmenin birkaç defa giyilmesi ile yırtılması, maldan beklenen faydaya aykırıdır.

Bu konuda marjin'in bir şeyler yapmasını umuyorum. Malı kusurlu olarak addedebilirim çünkü uzun yıllar vadediliyor ve daha çok az giydim.

28 Ekim 2024 13:42

Geçen sene marjin çizme almıştım. Bu sene arkasından yırtılmış olduğunu fark ettim. Sadece kışın giyilen bir şey olduğu için zaten doğru düzgün giymedim. Almamın üzerinden 6 ay geçmiş olsa da, kaliteli olduğu ileri sürülen, uzun yıllar vadedilen, pahalı olan bir çizmenin doğru düzgün giyilmemiş olduğu halde yırtılmış olması maldan beklenen faydayı ya da vadedilen özelliklerin olmadığını gösteriyor. Mağazaya gittiğimde altınay geçmiş dediler ama bu ürün mevsimsel kullanılan bir ürün dolayısıyla 6 aydan sonra fark etmem gayet tabii. Bu konuda bir şeyler yapılmasını umuyorum

26 Şubat 2025 00:01
Hakiki Deri Çizme Hayal Kırıklığı
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 19:54
Kalitesiz Çizme Ve İade Sorunu
Kalitesiz Çizme Ve İade Sorunu
Defne sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 22:12
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2025 23:26
Yeni Alınan Çizmenin Burun Kısmı Kısa Sürede Kırıldı İade Reddedildi
Rana sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 10:53
İade Talebim Reddedildi Sandaletin Yüzüğü Kararmış Geldi