Deniz sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 19:49

Maret merhaba. Şok marketten aldığım Maret baton sucuktan demir parçası çıktı. Sivri uçlu ve sert bir parça. Bunu benim çocuğum yemek için ağzına attı ve damağına denk geldi. Bir şey olsaydı bana bunun hesabını kim verecekti? Boş ürün yapıyorsunuz. Bunu marketler satıyor ama içinden neler çıkıyor? Hiç mi denetlenmiyor? Maret bilinen bir marka, güvenip alıyoruz. Ama demek ki yanlış yapıyoruz. Bu saatten sonra herkese alınmaması gerektiğini söyleyeceğim ve paylaşacağım bütün sitelerde. Eşim polis memuru, ben belediye personeliyim. Bunu herkese bir şekilde duyuracağım. Bana bununla ilgili geri dönüş yapılmasını istiyorum. d**************@gmail.com.

06 Ağustos 2024 21:27
maret-baton-sucukta-tehlikeli-yabanci-madde-3.jpg

Merhaba. Maret şikayetim size ulaştı mı bilmiyorum2 gün önce şok marketten baton sucuk aldım. Oğlum 12 yaşında bugün sabah kahvaltı ederken ağzına bir yabancı madde batmış Sucuğun içine baktım ve demir parçası sivri uçlu. Siz ürettiğiniz ürünün içine bakmıyor musunuz ya da incelemiyor musunuz. Benim oğlum onu yutsa boğazına batsa.organ larina zarar verseydi. Bana bunun açıklamasını nasıl yapacaktınız. Sizin firmayı kötüleyeyim herkese. Ya da bana kalsa herkese söylemek sosyal medyada da paylaşmak. Bunu mu yapayım. İnsan canı bu kadar mı değersiz sizin için. Sizi kime şikayet edeyim. Hakkımı nerede arayayım. Bana bunun açıklamasını yapın lütfen

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Arda
04 Şubat 2025 13:29
Marketten Alınan Sucukta Tehlikeli Yabancı Madde
Marketten Alınan Sucukta Tehlikeli Yabancı Madde

Aldığım Sucuğun İçinden Plastik Parçası Çıktı

Pınar
13 Temmuz 2025 11:27
Aldığım Sucuğun İçinden Plastik Parçası Çıktı
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
18 Ocak 2025 20:02
Sucukta Tehlikeli Yabancı Madde Bulundu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
22 Ekim 2024 11:38