Mardin Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Azarlaması Ve İlgisizliği

20 Eylül 2024 10:52

Mardin Eğitim Araştırma Hastanesinde Genel cerrah İ*** K******'a sağ koltuk altımdaki şişlik için hemen bakıp ultrasona yönlendirdi. Ertesi gün Ultrason çektirdim Radyoloji uzmanı koltuk altında sertlik ve her iki memede farklı büyüklüklerde çok fazla kist olduğunu söyledi. Sonucun doktorun yanına gideceğini belirtti. Doktorun yanına çıktım bekle bekle girip sonuç için bekliyoruz dedim ki öncesinde sonuca baktıracak hastaya baktı daha da kötüsü benden önce fişsiz hastaya bile baktı. Çocukla oradayım bekle ters ters konuşmalar sonunda mahkumlarla birlikle çağırdı ve tek dediği kist var 6 ay sonra gel. Yani bu nasıl bir doktorluk anlayışı zaten daha fazla detayı Radyoloji uzmanı benimle paylaştı bu neden oluyor nasıl bir tedavi lazım korkulacak bir durum mu değil mi hiçbir açıklama yok. Gerçekten Atatürk'ün beni Türk hekimlerine bırakın dediği hekimler böyle insanlar olmamalı.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yanlış Teşhis Ve İlgisiz Doktor Sorunu

13 Ocak 2025 15:56

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kasık Fıtığı Ameliyatı Sonrası Yaşadığım Sorunlar

13 Ekim 2023 01:14

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Enstitüsü Mağdur Etti

15 Eylül 2023 10:14