Delik Deşik Kedi Maması Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 12:35

Mamaal adlı siteden (mamaal.com) 15 kg Enjoy kedi maması siparişi verdik, videoda da görüleceği gibi çok sayıda yerinden delik deşik yani açık olarak teslim edildi. Buraya yazmadan önce müşteri hizmetlerini aramak istedim ancak oradaki çok bilmiş temsilciye açık geldi. Deyince "açık gelmemiştir de hasarlıdır o yanlış tabir kullanmayalım" dedi ki bu kadar çok yerinden delik deşik olmuş bir paket açık bir paket sayılır içine giren hava bakımından. Bir de bu delikler paketin üst kısmında. Bu durumu fark etmiş olacaklar ki koskoca paketin ağzını aşağı getirip çuvala o şekilde koymuşlar. Ters çevirmişler yani. Son derece bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Neyse kısaca diyeceğim şey şu ki zaten site adı farklı şirket adı farklı olan, hakkında onlarca şikayet olan bu yerden sipariş vererek aslında benim hatam oldu bu. Sokak kedilerine 3 kuruşluk hayır yapalım diyoruz bir yandan da bu gibi satıcılarla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bir dahaki sefere satın almadan önce alacağım firma hakkında yazılmış bu kadar şikayet varsa o firmadan alım yapmayacağım. Buraya gelip yazmadan önce de diyorum ki dur bir arayayım belki bir çözüm sunarlar, bir de bizi azarlıyor bunlar, sanki kendileri çok dürüst satıcıymış işlerini çok iyi yapıyormuş gibi. Sekiz yüz küsur lirayı çöpe atmış olduk işte.

11 Ekim 13:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Ekim 14:07

Dalga mı geçiyorsunuz siz?  bu da bu yorumu okuyanlara örnek olacaktır telefondaki tavrınız hakkında. 15 kiloluk mamayı yüklenip 400 lira da taksi parası verip iade etmek zorunda bıraktığınız için kendinizi müşteri memnuniyetini sağlayan bir firma mı zannediyorsunuz? Siz de biliyorsunuz müşterilerin büyük bölümü 15 kiloluk mamayı taa kargo bayisine kadar götürüp iade ile uğraşmayacak. Gönderin iade edelim diyorsunuz. (Bu bir sarf malzemesidir yani bittiği zaman lazım olan bir üründür, zaten bittiği için sipariş verip 2 gün kargo bekleyeyim, sonra iade için 2 gün kargo bekleyeyim ondan sonra da yeni sipariş için 2 gün kargo bekleyeyim, toplamda 6 gün kediler ne yiyecek peki? ) Ayda 2-3 defa sadece sokak kedileri için sipariş veriyorum türlü türlü sitelerden. Bu şekilde delik deşik gelmiş olanı ilk defa gördüm, tam da delinmiş yerin alt tabana denk getirilerek çuvala koyulmasını da ilk defa gördüm. Sizin şu anda bile doğruları söylemediğinizi kanıtlayan en basit detay deliklerin sayısıdır. Hadi 1 tanesi kargoda oldu 2 tanesi kargoda oldu, bu deliklerin hepsi mi kargo sırasında oldu? Kargocular mı çuvaldan çıkarıp paketi ağzı aşağıya gelecek şekilde ters koydu? Gönderdiğiniz her mamayı ağzı aşağı gelecek şekilde ters mi koyuyorsunuz çuvallara? Zaten yazdığınız yorum firmanızın güzel bir yansıması olmuş.

11 Ekim 14:39
11 Ekim 14:44

Aynen bütün yorumlarda herkese nasıl da patlak paketli mamaları sattığınız ayan beyan ortada ve bu durumu da aklanacak bir durum olarak görmemeniz yine firmanızın güzel bir yansıması olmuş. Yazılan yorumu bile anlamaktan aciz misiniz yoksa anlamazdan mı geliyorsunuz bilemem de sizin söylemediğiniz şeyleri söylemişsiniz gibi yazan yok burda. Sadece sizin sattığınız ayıplı ürünün ayıplı bir ürün olduğunu yazan var ve eğer satıcıysanız sağlam ürün göndermek yerine defolu malları yollayıp bu şekilde kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok. Saygılar.

11 Ekim 15:18

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz***

11 Ekim 16:01

****