Malta Fırını Bayat Ürün Satıyor Farklı Fiyatlar Söylüyor

08 Ocak 2024 14:43

Fatih Malta'da Malta ekmek fırınından Hem kötü muamele görüyoruz hem de fiyatlar çok yüksek evvelki gün aldığımız bir kilo ek ekşimiş ve bozuk çıktı. Bize Bayat ürün sattılar. Kasada fiyatları sorduğumuzda farklı söyleyip masaya oturduğumuzda tamamen farklı fiyat alıyorlar. Bu fiyat çok yüksek çıktı diye itiraz ettiğimizde ise karşımızda suratları beş karış olan ve sabırsız açıklamalar yapan kişilerle karşılaşıyoruz. Sonunda fiyat açıklaması olarak bize masada yediğinize fiyat farklıdır diyorlar.

Bu durumda Diyoruz ki neden sorduğumuzda bize fiyatını bu şekilde söylemediniz bir açıklama fiyat bilgisi istediğimizde ise fiyatları net söyleyemiyorlar. Masalarında menü yok belediye tarafından ilgilenilmesini istiyoruz. Kendi kafalarına göre fiyat belirliyorlar her biri farklı bir fiyat söylüyor ve en sonunda ürünleri de ekşimiş ve Bayat Bir şekilde bize sattılar. Yıllardır gittiğimiz bir yerde Malta ekmek fırını fakat herhalde el değiştirdiğini düşünüyoruz.

Eskiden müşteriye karşı muameleleri oldukça saygılı idi şu an paranızla rezil oluyorsunuz ailemle sürekli olarak gittiğim bir yerde kesinlikle artık gitmiyorum ve tavsiyede etmiyorum en son aldığım bir kilo Ekin ekşimiş çıkması bardağı taşıran son damla oldu.

Ayrıca oğlumla oturup sadece kilosu 220 lira olan ekten sadece 6 adet yememize rağmen bir kilo fiyatından fazla fiyat çıkardılar kibarca fiyatları sormama rağmen beni terslediler ve sonuç olarak yediğim şeyin fiyatını öğrenemedim. Belediyenin burayla ilgilenmesi gerekiyor kasada söylenen fiyatların masada çok daha farklı bir şekilde faturaya yansıması bunun müşteriye bildirilmeden yapılması hoş bir şey değil. Başta o zaman masada oturacağı belli olan müşteriye masa fiyatını söylemeniz gerekir sonradan müşteri bu fiyat. Neden böyle kasada böyle söylemediniz dediğinde de sabırla açıklamanız gerekir yaptığınız çok çirkin bir şey. Hem Bayat ürün satıyorsunuz hem Fiyatlarınız birbirini tutmuyor tutarsızsınız hem de artık güler yüzlü bir esnaf değilsiniz hiç memnun değiliz ve artık bu son olarak bize ekşimiş ürün satmanızdan dolayı bir kere daha sizden alışveriş yapmayacağız. Masalara menü ve fiyatlar koymanız gerekir.

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Malta Fırını Bayat, Ekşimiş Ve Eski Ürünler Satılıyor

08 Ekim 2025 13:57