Malitur GAP Turu Hayal Kırıklığı

Hüseyin
15 Nisan 2024 21:07

Bayram özel İstanbul çıkışlı (10-13 Nisan) GAP turuna katıldık. İlk 2 gün plansızlıktan ve yetersiz rehberden ötürü hem programdaki yerlere gidemedik hem de hiçbir anlatı yapılmadı. Ayrıca Gaziantep'e gittiğimizde bize söylenilen yerler hep kapalıydı çok kısıtlı bir serbest zaman verildi ve hiçbir yeri gezemeden Gaziantep'ten ayrıldık. İlk gün yine gün boyunca aç kaldık. İlk gün kaldığımız otel baştan aşağı her şeyiyle felaketti. Banyo tavanı su akıtıyor elektrik sürekli gidip geliyor ve odalar soğuk. Odalarda yorgan yok ayna yok klimalar çalışmıyor pencereler kapanmıyor. Birçok arkadaşımız hasta oldu. Diğer gün gezimize devam ettik. Turdaki plansızlık ve aksaklık yüzünden 2. Gün öğle yemeğini akşam 20.00 da yiyebildik. Ama bu ne rehberimizin ne iletişime geçtiğimiz operasyon müdürü B**** bey ve U*** beyin umurumda oldu. Hatta bize bayramda zaten çoğu yerin kapalı olduğunu bildiklerini söylediler. Turumuzda ne gençler ne çocuklar ne de orta yaşlı bireyler düşünüldü ve normal bir durum olmadığı için tepki verdiğimiz zaman karşımızda muhatap bulamadık. Yine o gün de yazılan yerlerde aksaklıklar oldu ve günü tamamladık. Ertesi gün sanki diğer günleri telafi edecekmiş gibi rehber değişikliğine gidilmişti. Yeni gelen rehber C**** beyin anlatımı bilgisi ve iş bitiriciliği çok iyiydi. Ancak turda bulunan 55 kişinin bu şekilde susturulmaya çalışılması çok yanlıştı. Birçoğumuz malitur ve özellikle firmanın GAP turu tavsiyesi ile bu turu tercih ettik. Ancak edindiğimiz arkadaşlıklar dışında bize pişmanlık dışında bir getirisi olmadı. Bu sebeple gereğinin yapılmasını bu şekilde sesimizi duyulmasını istiyoruz.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Malitur Malı Tur GAP Turu Pişmanlıktır.

Burcu
14 Nisan 2024 21:50
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Malitur Malı Tur Pişmanlıktır

Beyza
14 Nisan 2024 23:02
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
14 Nisan 2024 21:07
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Aysel
14 Nisan 2024 21:43