Malatya Veteriner Kliniği İhmalkarlıkla Kedimi Öldürdü!

03 Haziran 2024 18:01

Malatya Veteriner Kliniği (S*** B***), lazerle, boyunluk takmadan ve hemogram testi yapmadan (lazerli operasyonlarda gerekmediğini söyledi) kedi kısırlaştırma operasyonu yaptığını söyleyerek bizi ikna etti. 03.06.2024 tarihine saat 11.00'e randevu verdi. Kliniğe gittik ve anestezi verip operasyona başladı. Bittikten sonra ameliyatın çok iyi geçtiğini ve hiçbir sorunun ya da komplikasyonun olmadığını söyleyerek bizi eve gönderdi. Ameliyattan itibaren kedimizin durumu hiç iyi değildi. Kliniğe iyi olmadığını yazıp ne yapmamız gerektiğini sorduk, "Sevebilirsiniz başka bir şey yapmanıza gerek yok" dediler. Yaklaşık 2 saat sonra kedimizin bir anda solunumu durdu ve kliniği aradık, getirin dediler, götürdük. Kendilerinin geleceğimizden haberleri olmalarına rağmen klinikte değillerdi. Solunumu durmuş kediyle klinikte bir süre bekledik, sonra geldiler. Odaya aldılar, müdahale ettiler ve sonunda kedinin vefat ettiğini söylediler. Nedenini sorduğumuzda "Bilmiyorum" dediler. Neden kan testi yapmadınız, ameliyata uygun mu değil mi diye bakmadan operasyona aldınız dedik. Şikayet edeceğimizi anlayınca kan testi yaptığını söyleyerek yalan söyledi. Operasyon boyunca klinikteydik ve hemogram testinin yapıldığı odaya girmediler bile. Üstelik bu klinik hemogram testi yapmaya gerek duymadan kısırlaştırma operasyonu yaptığını vaat eden bir klinik. Göz göre göre ihmalkarlıkla kedimizi öldürdüler. Malatya Veteriner Kliniği (S*** B***)'yi şikayet ediyorum. Bunlarla alakalı dosyaları da ekliyorum.

Fabella Veteriner Kliniği İle İlgili Şikayet

18 Ocak 2024 10:40
fabella-veteriner-klinigi-ile-ilgili-sikayet-1.docx
Mümtaz sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 01:40
Veteriner Hatası: Anestezi Testi Yapılmadan Kısırlaştırma
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:24

Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim