İlker sonucu yetersiz buldu

Malatya Spor Merkezi'nde Hijyen ve Eşitlik İle İlgili Sorunlar

11 Aralık 2024 00:27

Malatya Fahri Kayahan Yaşam Spor Merkezi'nde fitness salonunda üyeler havlu kullanmıyor ve bu sorunu defalarca iletmemize rağmen kurum yetkilisi dahi çözemedi. Sorunu ilettiğimizde, 'Biz birkaç kez uyardık, herkesi kontrol edemiyoruz' gibi çözümden uzak yanıtlar verildi. Bu sorunu kapatmıştım aslında ama en son yaşanan bir olay bardağı taşırdı. Yaşam sporun müdürü de dahil olmak üzere yetkililer dışarı ayakkabıları ile galoş kullanmadan içeri girerken, bizlerin ve herkesin galoş takması ilginç. Yetkili konumda bulunanların ayakkabıları bizlerden farklı toz, çamur, kir tutmuyor ya da yetkili konuma gelenler kendilerini her şeyi yapabileceklerini, kuralları çiğneyebileceklerini zannetmekteler. Kişinin kendisine saygısı olmadıktan sonra ne anlatsak boş.

19 Ocak 2025 10:02

Malatya Fahri Kayahan yaşam spor merkezi üyesiyim aktif fitness salonunu kullanıyorum 8 aydır, salonda hocalarımızdan yana problemimiz yok, havlu kullanımı ve yerlerin temizliği hususunda arada sorunlar oluyor ama bazı üyeler hocaların uyarını dikkate almıyor, bu durumu ben özellikle danışmaya daha sonrasında özellikle müdüre bizzat söyledim müdürden aldığımız cevap neydi sizce, oysa o takip edemediği üyelerin aidatıyla veya vergilerimizle maaşını alırken bunu hiç sorgulamıyor, zaten mudur bakıyorum galoş ayağına takmadan spor merkezine giriyor yetmiyor fitnes salonuna dahi galoş takmadan giriyor ayağı herhalde Nano ayak kendini temizliyor, evet şunu dahi gördüm çalışan yerleri paspaslarken dışarıdan galoşsuz bir şekilde içeri girdi kul hakkı vs diye bir şey var emeğe saygı var hiç ama hiç yakıştıramadım, zaten vergisiyle maaş aldığı adama tok tok konuşup ben takip edemem ki cümlesi onu ortaya koydu

02 Nisan 2025 23:14

Hiçbir gelişme yok malum denetim yok sorumluluk sahibi yetkili yok

19 Mayıs 2025 23:00

Hiçbir şey değişmedi, mudur aynı tutumda devam ediyor, özür vs gibi açıklama zaten yok,

16 Haziran 2025 22:45

Sonuç ne biliyor musunuz hiçbir gelişme yok hiçbir iyileşme yok

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 23:46
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Spor Tesisinde Eşitliksiz Kural Uygulaması Ve İlgisiz Personel Deneyimi

03 Ekim 2025 22:44