Adnan sonucu yetersiz buldu

30 Mart 2023 23:59

İlk başta em**** 'la iletişime geçerek makelsan powerpack Prime 2kva güç kaynağımı size kargoyla tamire gönderim. Sonra tarafınızdan aranarak 2 adet arka fanın arızalı olduğu söylendi.
900 TL ücreti olduğunu bana bildirdi e***bey, bende ödemesini yaptım, faturam kesildi. UPS elime ulaştığında fanın bir tanesi aşırı Tozlu olduğunu ve değişmediğini gördüm ve sizi aradım.
Öm**** bey ilgilendi dedi ki ne gerekiyorsa yapacağız siz gönderin tekrar. Ben tekrar bir daha size gönderdim ha bu arada Sürat Kargo'yu çok iyi bildiğimden gönderileri tekmeleyip attıklarını bildiğimden Aras'la gönderdim bana tekrar Aras'la gönderilmesini e*** beye özellikle mail de yazdım. Ö---bey ürünün 2. Fanını değişimini sağlamış ve bana yollamış.

Şimdi sorun şurada 2. Taktıkları fan 5 liralık bir fan 1. Fan gibi değil üflediği bile belli değil, kendi orijinal fanının fotolarını size gönderiyorum. Daha bitmedi yazmama rağmen ürünü Sürat Kargo'ya vermişsiniz ve ön kapağı kırık vaziyette geldi, onunda fotoğraflarını ekliyorum. Çok şükür ki UPS çalışıyor. Şimdi sizden ricam bunu bir daha kargoya verirsem ürün parçalanır.

Yolunuz Zeytinburnu'na düştüğünde en kısa zamanda 1 adet orijinal fan ( kuvvetli üfleyen) ve kasa kapağının değişimini burda yapmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

19 Aralık 2025 11:29

Jeneratörlerde Kronik Saat Arızası Ve Yağ Kaçağına Çözüm Bulunmuyor