Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Beyoğlu Kasımpaşa Makbul Şubesi

Beyoğlu Kasımpaşa Makbul Şubesi
19 Eylül 2024 22:25

Beyoğlu Kasımpaşa Makbul Mağazası'ndan karışık kuruyemiş aldık ve içinden kuruyemişe benzemeyen bir şey çıktı. Bakmadan ağzımıza atsak dişimiz kırılacaktı. İncelemeden mi gönderiyorsunuz kuruyemişleri? Bu ne sorumsuzluk! Bu kadar önemsiz mi müşteri memnuniyeti?

24 Eylül 2024 11:10 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yaşadığınız bu olumsuz durum konusunda çok üzgünüz. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla.

24 Eylül 2024 15:35

Arayıp özür dilediler. Sürekli yaptıkları şey. Yasanan bir olumsuzlukta özür dileriz ilgili yerlere ileteceğiz diyorlar. İçinden çıkan üründen tiksinti geldi kalanını da çöpe attık. Paramızdan da olduk fakat firma asla ürününün arkasında değil. Benim firmam olsa incelik olarak özür hediyesi gönderir müşterinin gönlünü alırdım. Bir kişiyle sorun yaşadığınızda bir müşteri eksilmiyor, eşimiz dostumuz da duyduğu için alışveriş yapmayı kesiyorlar bilginiz olsun dedim. Makbul gibi büyük bir firmaya kuru bir özür asla yakışmadı. He bu arada gönderilecek şeye muhtaç olduğumuzdan değil. Sürekli alışveriş yapan bir aileyiz belirtmek istedim.

Mustafa sonuçtan memnun

23 Eylül 2024 19:37
"Firma tarafından arandım özür mahiyetinde konuştular ilgilendiler. Teşekkürler..."
Makbul. İadesi Alınmayan Ürün
Makbul. İadesi Alınmayan Ürün
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
14 Şubat 2024 20:39
Makbul Mağazalarındaki Kurtlu Kajular
Makbul Mağazalarındaki Kurtlu Kajular
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
10 Şubat 2024 18:31