Magneti Marelli Yağ Pompası Arıza

30 Mayıs 2023 20:13

Aracım 1.3 Multijet Doblo euro 5 yağ basıncı düşük arızası veriyordu sabahları magneti marelli yağ pompası ve diğer parçalar değişti hala düzelmedi. Pompa dan kaynaklanıyor denildi firma iade almıyor. Masrafımı karşılamıyor mağdur durumdayım. Euro5 motora olmuyor denildi bunu bile bile satıyorlar

31 Mayıs 2023 09:18 (Şikayetten 13 saat sonra)

Anıl
Anıl

Manisa'da esnafın bir hafta sadece 4 adet pompa arızalı çıktı yağ hiç yağ basmıyor ya da yağ basınç arızası diyor çektiğimiz eziyet çabası tak bir de o kadar parçayı geriye şok bir daha topla durum aynı bir daha hiçbir parçayı bu markanın kapından içeri sokmam böyle sorun var toplayın malzemenizi piyasadan yazık

Egemen
Egemen

Aynı sorunu bende yaşadım pierburg aldım

Jr.fusion
Jr.fusion

Belli ki şikayet çok mağduriyetler de fazla bende Fiat Albea 1.3 Multijet için magneti marelli yağ pompası aldım sıfırdan motoru topladım tam ilk marş basacağım yağ basınç düşük uyarısı verdi. Bütün şevkim kaçtı, hadi olmuştur pompa hatalı üretimdir belki dedim tekrar pompayı söktüm gittim ikinci bir yeni birtane daha magneti marelli yağ pompası daha aldım onu da taktim yine aynı yağ basınç düşük ikazı... Sök tak motor indir karter sök donanımları sök pompayı çıkar conta çek sıvı conta kullan sürekli sarf malzeme ve zaman kaybı.

Magneti Marelli Turbo Ve Yağ Pompası Sorunlarıyla Mağduriyet

02 Şubat 2025 03:14

Magneti Marelli Yağ Pompası Ve Turbo Kalitesizliği!

09 Haziran 2024 05:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Albea Yağ Pompası Sorunu Ve Mağduriyet

09 Şubat 2025 23:40