Magim Market Caddede Bulunan Mağazada Personel Davranışları

09 Mayıs 2024 21:22

F**** K******, S***** S********** Caddesi'nde bulunan Magim şubesindeki kasa personeli hanımefendiye birçok defa saygısız davranışlarına tanık oldum. Aksine, diğer personel arkadaşlar gayet saygılı ve sevecenler. Beklentim olan hiçbir medeni karşılığı alamadım. Birkaç defa olsa unutulup gidilebilir ama artık cidden rahatsızlık vermeye başlamıştır. Örnek olarak, insan fişi uzatır ama atmaz; 'sen' değil de 'siz' der; 'iyi akşamlar' denir; teşekkür edilir. Siz fırsat verseniz de biz de medeni olabilsek... Şunu çok samimi söylüyorum, gerçekten çok üzüldüm, hiç yakıştıramadım. Çocuklarım gitmese, yanından geçmeyeceğim. Çocuklara ne anlatabilirim ki?

Derya
Derya

Magim markete gittim sıcak dedim kasiyere klima açar mısınız dedim çalışmıyor abla bozuk dedi nasıl yani bu sıcakta nasıl alışveriş yapacağım dedim nasıl duruyorsun dedim sesini çıkarmadı Malatya bostanbaşı şubesi sıcakta yanıyorlar ama klimaları çalışmıyor yazık çalışanlara üzüldüm alılveriş yapamadım çıktım magim çalışana ve müşteriyi düşünmüyor genel merkezi arayacağım yanlış

21 Aralık 2024 10:29
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Kasiyerin Sert Tavrı Ve Müşteri İlişkilerindeki Eksiklik

18 Mart 2025 21:38