Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
27 Ekim 2023 11:38

24.10.2023 tarihinde Bodrum Çarşı merkezdeki Mado kurumuna dondurma yemek için gittik. Arkadaşımla beraber 2'şer top porsiyon dondurma istedik. Menüde porsiyon dondurmanın yanında külah ve ekstra bir şeyle daha servis edileceği yazıyordu. 2'şer top dondurmamız geldi ama he yanında olması gereken şeyler yoktu hem de porsiyonları çok küçüktü. Servis yapan arkadaşa porsiyonlarının diğer şubelerde yediğimize göre çok küçük olduğunu belirtmemize rağmen bir şey yapamayacağını ama şikayetimizi firma yetkililerine ileteceğini belirtti. Ödeme yaparken de konuyu kurum yetkilisine ilettik ama kendisi de çok ilgilenmedi. Konuyu sadece dinlemekle yetindi. Mado'nun birçok şubesinde dondurma yediğim için kıyaslama yaptım. Ertesi gün muadili olan bir kurumda dondurma yedik. Hem porsiyonları daha büyüktü hem de yarı fiyata dondurma yediğimizi anladık.

27 Ekim 2023 11:45 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

01 Kasım 2023 14:27

Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
30 Mayıs 2023 21:23
"Dönüş sağlayan müşteri hizmetlerine ilgilendiği için teşekkür ederim"
Mado Sunum Şekli Ve Dondurma Porsiyon Azlığı

04 Kasım 2023 11:00

Mado Balçova Şubesi 2 Top Tek Top Gibi

Cem
10 Mart 2024 21:29
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Kaşüstü Mado'da Kaos!

Feride