Madame Coco Kayseri Kumsmall Şubesi Şikayet

10 Mayıs 2024 10:10

Madame Coco Kayseri Forum Mall şubesi müdürü sıfatındaki kişinin müşterilere karşı konuşma tarzı ve üslubu çok yanlış, hatta itici. Bir defasında hediye olarak gelen ürünü değişim için gittiğimde 'Hafta sonu olmaz, değişim yapamayız.' gibi sebeplerle o gün değişimimi yapmadı. Bir hafta önce de aldığımız bir ürünün boyutlarına dikkat etmediğimizi fark edip değişim için gittiğimizde yine aynı tutumu sergileyip değişimi yapmamak için elinden geleni yaptı ve değişim yapamadan dönmek zorunda kaldık. Böyle bir hakkımız olduğu halde neden bu şekilde davranıldığını anlamıyorum. 'Diğerlerinin ölçülerine bakalım.' dediğimiz halde buna bile izin verilmedi. Şikayetçiyim ve lütfen sadece uyarıyla kalınmamasını, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

10 Mayıs 2024 10:44 (Şikayetten 33 dakika sonra)
Özlem
Özlem
11 Mayıs 2024 12:13

Bir yazım yanlışı var orayı düzeltelim Kayseri kumsmall mağazası

17 Mayıs 2024 14:57

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebinizin çözümü ile ilgili bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

08 Ocak 2024 18:57
Madame Coco Değişimle İlgili Problem
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu 6 Ürün Dayatması Nedeniyle Alışveriş Yapamadım

08 Ekim 2025 18:11