MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Akbatı'da Personal Trainer Sorunu Ve İletişim Eksikliği

23 Eylül 2024 14:492.540

Macfit Akbatı'da yıllık üyeyim. Macfit'in kadrolu hocalarından biri ile personal trainer olarak anlaştık. Benim birikmiş (parası peşin ödenmiş) 31 dersim varken bu hoca salondan ayrıldı. Hocanın ayrılmasıyla ilgili salondan da hocadan da bilgi gelmedi. Ancak ben sorunca hocadan öğrendim. Salonun kadrolu hocasından paramı geri almak için ben uğraşıyorum. Salon müdürü ayrılık olur olmaz arayıp çözüm üreteceğine sessiz kalıyor. Şikayet edip aranmak istediğimizde de arayacağı söyleniyor ama aramıyor. Böyle bir durum kabul edilemez. O hocadan salon da sorumludur.

6 Kasım 2024 17:18

Macfit Akbatı şubesinden eşimle beraber hizmet alıyoruz.

İki olay yaşadık. İkisinde de şube yöneticilerinin hiçbir fonksiyonu olmadığını öğrendik.

1) Personal Trainer salondan ayrıldığında 31000 TL alacağımız vardı. Salon ben karışmam dedi ama anlaşmayı salonun uygulaması üzerinden yapmıştık. Salon bize haber bile vermedi ayrılma durumunda. Hoca ödeyeceğini söyledi diye salon tamamen aradan çekildi ama hoca da ödemedi aradan gecen uzun zamanda.

2) Eşim salonda çalışırken el bileğini kırdı. Yöneticilerden kimse aramadı, olay sırasında veya sonrasında. Salonun güvenlik hatası var muhtemelen ama hastane masrafını geçtim kuru kuruya bir geçmiş olsun telefonu bile gelmedi.

Bu zamana kadar salon ve hocalara 100 bin liranın üzerinde ödeme yaptık ve çevremize önerdik ama hata yapmışız.

23 Eylül 2024 15:25 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Sedat
6 Kasım 2024 17:50

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi. Her ay yeni bir olay ile karşılaşıyoruz.

Macfit | İstanbul Avrupa Alınmayan Özel Dersler Ve Kullanılmayan Üyelik İçin Ücret İadesi Talebi!

3 Kasım 2025 19:152.378

2025 Temmuz ayında Cevahir AVM Macfit şubesine standart üyelik yaptırdım ve ilk gittiğimde ölçüm için bir odaya alındım....

1 Destek

Macfit Zorlu'da Üyelik Ve İade Sorunu

2 Aralık 2024 16:13701

Macfit Zorlu, kendileri kaynaklı sorunların sorumluluğunu üstlenemiyor ve paranızı kesinlikle alamıyorsunuz. Zorlu'da üy...

Macfit | İstanbul Avrupa Üyelik İptali Yapılmıyor!

Macfit | İstanbulAvrupa Üyelik İptali Yapılmıyor!

Alper
Macfit Flatofis Haliç Işıklar Kapalı Spor Yapıyoruz!

Macfit FlatofisHaliç Işıklar Kapalı Spor Yapıyoruz!

Ömer
Macfit (İstanbul Avrupa) Otomatlar Kapalı!

Macfit (İstanbulAvrupa) Otomatlar Kapalı!

Emrah
Macfit (İstanbul Avrupa)  Klima Sorunu