Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
11 Ekim 2024 11:00

Daha önce farklı arızalardan 4 kere servise gönderdiğim Forum İstanbul Mi strore mağazasından almış olduğum lydsto R1 ürünüm offlıne Moda girdiği ve hiçbir şekilde üzerinden işlem yapılamadığı için lydsto yetkili servisini aradım. Servis bana ürünümün daha önce kendilerine hiç gönderilmediğini Evofone bünyesinde tamir edildiğini iletti. Ürünü mı store aracılığıyla tekrardan servise gönderdim. Offlıne Moda giren cihazım için batarya arızası, fırça değişimi ve farklı sebeplerden 4400 TL ücret talep edildi. Bende cihazımın daha önce de birçok tamir gördüğünü bu ücreti ödemek istemediğimi zaten daha önce bataryasının değiştiğini ve yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim. Bana geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen bir geri dönüş olmadı. Bu süreçte 3 kere teknik servisi aradım ve notumuzu alıyoruz. Size dönüş yapılacak denmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadan, bir işlem yapılmadan ve tarafıma bilgi verilmeden cihazım mağazaya geri gönderildi. Öncelikle ben 2 kere yüksek miktarda ücret ödeyerek tamir ettirdiğim cihaza yeniden ücret ödemek zorunda mıyım? Ayrıca neden cihazın kendi yetkili servisi varken mı store ürünümü kendi bünyesinde tamir tadilat yapıyor. Yetkili hiçbir merciye ulaşamıyorum ve bir cevap alamıyorum. Ürünün arkasında kim duracak? Tek çözüm tüketici haklarımı yani neden müşteri memnuniyeti adına hiçbir işlem yapılmıyor?

Ayla sonuçtan memnun

04 Ağustos 2023 12:06

İlkay
25 Ocak 2024 12:53
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
08 Mayıs 2024 10:14