Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 18:46

24. 11. 2024 pazar günü tarihinde saat 17.52 de oğlum için Lumberjack marka 33 numara kışlık ayakkabıyı Ankara Acity AVM de bulunun In Street mağazasından satın aldım. Ertesi gün çocuk ayakkabıyı giydi ve okula gitti. Okuldan geldiğinde ayakkabının her yerinden iplikler çıktığı çocuğun ayağını vurduğunu yürüyemediğini gördüm. Optimumda bulunan In Street mağazasına gittim durumu anlattım çok yıpranmış 1 günlük giyilmiş bir ayakkabıya benzemediğini söylediler. 26.11 de ayakkabıyı satın aldığım mağazaya götürdüm iade etmek istediğimi belirttim ama incelemeye alınacağını gelen cevaba göre iade ya da değişim yapılacağını söylediler. İncelemeye giden ayakkabının mağazaya geldiği SMS ile bildirildi. İade etmek için mağazaya gittiğimde iade sonucu red geldiği için ne iade ne de değişim yapılacağını öğrendim. Bu mağazaya da markayada güveniyorum fakat mağdur oluyorum. Herhalde oturup çocuğunun ayağını ben bu hale getirmiş olamam ya da iplerini ben sökmüş de olamam çünkü gidip para veriyorum. Şimdi bu ayakkabıyı ben ne yapayım. Çöpe mi atayım hayırmı yapayım çocuğumun ayağını vuran ayakkabıyı nasıl bu çocuğa giydirebilirim. Çocuğumun ayaklarına mi üzüleyim verdiğim paraya mı üzüleyim Bu ayakkabının iadesi istiyorum. Yapılmadığı takdirde yasal yollara başvuracağımı belirtiyorum.

08 Aralık 2024 12:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

12 Aralık 2024 08:19

Hala geri dönüş yapılmadı

Canan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 23:41
Lumberjack Ayakkabının Hızla Deforme Olması
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
23 Ekim 2024 15:18
ameliyatli-cocuguma-aldigim-ayakkabi-ciddi-zarar-verdi-6.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Lumberjack Ayakkabıda Hızlı Deformasyon Ve Yetersiz Değişim Hizmeti

21 Mayıs 00:39
Merve sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 19:05
"Şikayetimi buraya yazdıktan sonra Lumberjack mağazasından dönüş yapıldı ve aldığım botun değerinde yeni ürün alabileceğim söylendi. Yeni bir ayakkabı aldık. Teşekkür ederim sorunuma bir çözüm bulduğunuz için ama keşke bu çözümü ilk başvurumda da bu şekilde karşılasaydınız"
Lumberjack Bot Kalitesi Düşmüş
Akile sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 15:47
In Street Ayakkabı Ağrısı Ve Açılma Sorunu Çözüm Bekliyor