Lüleburgaz Devlet Hastanesi Acil Doktorlarının Umursamaz Tavırları

27 Ağustos 2024 06:28

26 Ağustos pazartesi akşamı 4 yaşındaki oğlumun baş ağrısı istifra ateş gibi şikayetleri olduğu için acile gittik. Acil doktoru sarı alana yönlendirdi. Oradaki doktorlarda serum takılacağı müşahede odasına gitmemiz gerektiğini söylediler. Oraya gittiğimizde çocuk için ayrılan 2 yatakta doluydu beklememiz gerekiyordu ama oğlum ateşli ve halsiz olduğu için bekleyebilecek durumumuz yoktu bu yüzden bizi tekrar sarı alana yönlendirdiler. Serumun orada takılabileceğini söylediler. Tekrar oraya gittiğimizde telefondan suratını kaldıramayan kadın ve suratımıza bile bakmayan bir adam vardı serum için çocuk hasta alamayacaklarını iğne için gelen olabileceğini acil hasta gelebileceğini o yüzden o yatağı meşgul edemeyeceklerini söylediler. Olmayan hasta için benim kucağımda gözlerinin önünde çığlık çığlığa ağlayan 4 yaşındaki çocuk için hiçbir şey yapmadılar. Bir de utanmadan kendileri isterse yatırabileceklerini istemezlerse yatıramayacaklarını söylediler. İsimlerini bilmiyorum ama o geceki nöbetçi doktorlar kayıtta mutlaka vardır. Haklarında işlem yapılmasını istiyorum. Gözlerinin önünde 4 yaşındaki ateşli çocuk için 5 dakika bitecek bir serumu takmadılar. Onları Allah'a havale ediyorum. Umarım bir gün çaresizlikle baş başa kalmazlar.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde Yaşanan Kötü Muamele

05 Ağustos 2024 23:01