Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Barınağında Hayvan Bakımı Sorunları

10 Haziran 2024 14:08

Ben Lüleburgaz barınağının denetlenmesini istiyorum. Ben evimde sokaktan bulduğum hasta durumda olan 6 kedi bakıyorum. Maddi ve manevi olarak zorlanıyorum doğal olarak. Dışarıda hasta bulduğum hayvanlar oluyor. Keşke imkan olsa hiç barınağı arayıp yardım istemesem. Ama mecburiyetten arıyorum. Sağ olsunlar gelip alıyorlar. Yalnız bu hayvanları tekrar teslim ettiklerinde hayvanların çoğu daha kötü durumda oluyorlar. Dün bir tanesini veterinere zor yetiştirdim. Yoğun bakıma aldılar. Bugün de ölüm haberini aldım. Hasta gönderdiğim hayvan enfeksiyon kapmış olarak geri geliyor. İşin en kötü yanı da belediyedeki veterinerin iyileşti deyip sokağa geri bırakması. Ben kahroluyorum üzüntüden. Maddi imkanım yok. Denize düşen yılana sarılır, biz de öyle yapıyoruz. Kendimi suçluyorum, niye barınağa gönderdim. Ama maddi imkan yok, hangi birini götüreyim. Özel veterinerlerin çoğu sokaktan bulduk dememize rağmen bir kolaylık yapmıyor ya da yapamıyor, onu bilemiyorum. Barınak zaten hayvan hayatını önemsemiyor. Araç gönderiyor, insanların bir eldiveni bile yok hayvanları tutarken zarar görmesin diye. Yani her ülke ilerlerken bizim vicdani olarak geriye gitmemiz normal mi? Lütfen kim ne yapıyorsa şu barınağa bir çözüm getirsin. Belediyemiz lütfen bu konuyu bir gözden geçirsin.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Çekmeköy Belediyesi Kısırlaştırma Sonrası Kedimin Sağlığı Bozuldu

01 Haziran 2025 23:54
Miray sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 12:14

24 Haziran 2024 14:20